A JSS Efficient Engineering som experts en enginyeria d’instal·lacions aplicada a usos hospitalaris. Coneix el projecte Wider-Barcelona

A JSS Efficient Engineering som experts en enginyeria d’instal·lacions aplicada a usos hospitalaris. Coneix el projecte Wider-Barcelona
Projecte d’enginyeria d'instal·lacions a Wider-Barcelona (Hospital Vall d'Hebron)

A JSS Efficient Engineering disposem d’expertise en enginyeria d’instal·lacions aplicada a usos hospitalaris. Un exemple: el nostre projecte Wider-Barcelona, desenvolupat per l’arquitecte Diego Nakamatsu, un dels nostres partners. Aquest projecte incorporarà un quiròfan híbrid multifuncional, encapçalat pel Doctor Josep Ramón Armengol Miró, on es podran realitzar intervencions d’alta complexitat de forma integral. A més, formarà part de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i ha comptat amb l’impuls de l’Obra Social de la Caixa.

La nostra experiència en l’àmbit hospitalari es basa en intervencions que van des d’una Clínica Universitària global o Centres d’Assistència Primària fins a un conjunt de múltiples actuacions de Rehabilitació parcial en hospitals, com les del Sant Pau, actuant en zones d’hospitalització, zones de laboratoris etc. Hem col·laborat en el muntatge de sales blanques o sales netes i també en un quiròfan, alhora que hem fet clíniques odontològiques, veterinàries i oftalmològiques.

AJSS Efficient Engineering també hem dut a terme projectes d’enginyeria instal·lacions en altres sectors professionals. Som els encarregats del desenvolupament d’instal·lacions per a l’edificació, des de l’enginyeria bàsica, fent una descripció i desenvolupament de solucions, fins a l’enginyeria de detall, realitzant memòries i plànols tècnics, així com els càlculs exhaustius pertinents.

A través dels nostres projectes d’enginyeria d’instal·lacions, ens encarreguem de condicionar qualsevol edificació o obra. En aquest sentit, destacarem les nostres intervencions en tasques de climatització, calefacció i ventilació de qualsevol edificació; la nostra especialització en la instal·lació, manteniment i reparació de les conduccions d’aigua i altres fluids, així com d’altres serveis sanitaris; la detecció i extinció d’incendis, dotem a les edificacions d’un sistema automàtic de detecció d’incendis, format per elements capaços de detectar l’incendi sense intervenció humana; desenvolupem projectes d’enginyeria elèctrica, etc. Sempre aplicant criteris d’eficiència energètica.

Sens dubte, els nostres 25 anys de recorregut professional són la clau de l’èxit en el desenvolupament i execució dels nostres diferents projectes d’enginyeria d’instal·lacions i d’edificació en tots els seus vessants: industrial, d’obra civil, edificis de serveis públics i privats.

 

En aquest enllaç, pots conèixer amb més detall tots els nostres projectes.