Últims tràmits abans de començar les obres del nou tanatori Altima a Girona, amb participació de JSS

L’empresa funerària Altima ha demanat els últims permisos necessaris per a la construcció d’un nou tanatori a Girona, es tracta de la llicència ambiental, un dels últims punts pendents. JSS Efficient Engineering  està participant en la projecció d’aquest tanatori, un edifici que s’està planificant amb la firma Plasencia Arquitectura i que, dins del sector, destaca per les seves dimensions, amb més de 1200 m2.

El principal repte d’aquest projecte té molt a veure amb l’impacte ambiental i amb la normativa d’emissions, precisament l’últim tràmit pendent.  És l’experiència adquirida durant més de 25 anys treballant en el mateix tipus d’instal·lacions el que permet a JSS oferir respostes específiques a demandes molt concretes en aquest sector.

I és que JSS també participa en la reforma del Tanatori Altima de Gavà, on ha incorporat un nou forn crematori per a poder donar resposta a les noves necessitats socials de la zona. A Sitges, també han confiat amb nosaltres per gestionar la llicència ambiental del Tanatori igual que al Tanatori de Viladecans.

JSS segueix treballant el sector funerari, que requereix d’instal·lacions molt especialitzades. Tot i això, l’arquitectura funerària és només un exemple de la multitud de solucions que JSS pot oferir.

Més informació al següent enllaç.