Arquitectura industrial: Avancen a bon ritme les obres de la nau de la nova incubadora d’Aviagen a San Esteba de Litera, un projecte on JSS Efficient Engineering està participant activament

Arquitectura industrial: Avancen a bon ritme les obres de la nau de la nova incubadora d’Aviagen a San Esteba de Litera, un projecte on JSS Efficient Engineering està participant activament
Avancen a bon ritme les obres de la nau de la nova incubadora d'Aviagen a San Esteba de Litera

Avancen a bon ritme les obres de la nau de la nova incubadora d’Aviagen a San Esteba de Litera. En aquest projecte d’arquitectura industrial, des de JSS Efficient Engineering estem apostant estratègicament per la contractació directa del client i per l’àmbit global d’actuació, incloent-hi el project management i el projecte global d’aquesta nau industrial.

En aquest projecte d’arquitectura industrial, també estem implementant la metodologia BIM i hem comptat amb la participació de Masala consultors que ha col·laborat en l’àmbit d’estructura, així com, amb la constructora Sorigué. Es tracta d’un gran projecte; doncs, la multinacional Aviagen va invertir 9 milions d’euros en un centre d’incubació a San Esteban de Litera. Aquesta localitat d’Osca albergarà una de les plantes més modernes del món en incubació d’ous, creant uns 40 nous llocs de treball.

Com a la resta dels nostres projectes d’arquitectura industrial: des de naus de procés, complexos industrials, locals comercials, edificis d’oficines, magatzems, estructures especials, etc., estem utilitzant els més avançats programes de càlcul i disseny en 3D, obtenint una visió global del resultat i anticipant els possibles problemes que puguin sorgir, durant la fase de construcció. A més, sempre aconseguim garantir l’equilibri òptim entre estètica, funcionalitat, cost i termini d’execució.

Així doncs, en les obres de la  nova incubadora industrial d’Aviagen tampoc hem descuidat els aspectes més estètics; doncs, representen la imatge de l’empresa que desenvolupa la seva activitat en el seu interior, representant, d’aquesta manera, una imatge de marca. Per això, des de JSS, assessorem els nostres clients en l’elecció de la millor ubicació de l’edifici i desenvolupem el projecte en continu diàleg amb ells, a fi d’obtenir l’edifici que millor representi l’activitat i els valors de la seva empresa. En aquest tipus d’arquitectura, resulta especialment interessant l’aplicació de nous materials, tecnologies i instal·lacions de baix consum energètic per tal d’assegurar edificis més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

En aquest enllaç, pots conèixer com es va iniciar el projecte de la nova incubadora industrial per a Aviagen, en el qual, des de JSS estem realitzant el project management i el projecte global del mateix.