Arquitectura Industrial: coneixem els projectes de JSS Efficient Engineering en l’àmbit funerari

Arquitectura Industrial: coneixem els projectes de JSS Efficient Engineering en l’àmbit funerari
Utilització dels sistemes BIM en projectes d’instal·lacions al Tanatori de Viladecans

JSS Efficient Engineering disposa d’una dilatada experiència en el disseny de projectes propis de l’arquitectura industrial, aplicant les darreres tecnologies com el BIM o la domòtica. En aquesta ocasió, ens centrarem en un àmbit en concret: el funerari, en el qual, hem treballat i continuem treballant amb Altima Serveis funeraris, una empresa altament qualificada i amb gran experiència en la gestió d’aquest tipus de centres.

Properament, participarem en la construcció de les instal·lacions del Tanatori de Girona, situat a una parcel·la del polígon industrial de Mas Xirgu. Actualment, estem reformant el Tanatori de Gavà, on hem incorporat un forn crematori per donar resposta a les noves necessitats socials de la zona. També, ens hem encarregat de gestionar la llicència ambiental del Tanatori de Sitges i ja fa uns anys, vam aplicar la nostra metodologia pròpia per gestionar eficientment les instal·lacions del Tanatori de Viladecans, un dels projectes destacats del nostre portfoli.

En aquest projecte, ens vam encarregar de sistematitzar solucions incorporant elements de la nova normativa i tenint en compte la innovació d’un mercat altament especialitzat en el cas dels forns crematoris per al correcte funcionament i manteniment posterior. També, ens vam encarregar de la gestió de la llicència ambiental. La nostra intervenció al Tanatori de Viladecans va ser reconeguda amb el Premi als millors treballs de direcció, innovació i seguretat (CAATEEB).

Finalment, cal esmentar que també hem projectat juntament amb pompes fúnebres de Badalona, el proper Tanatori/ Crematori del Litoral a Sant Adrià i hem participat en el nou cementiri de Càceres.

En aquest enllaç, pots consultar els nostres projectes en l’àmbit funerari.