Arquitectura industrial

Arquitectura industrial
Comencen les obres del Nou centre d'incubació a San Esteban de Litera, un projecte d’Aviagen, en el qual, ha participat JSS

JSS Efficient Engineering realitza el disseny i project management general de la construcció i instal·lació de la nova incubadora industrial per a Aviagen

Des de JSS Efficient Engineering portem a terme diversos projectes d’arquitectura industrial: des de naus de procés, complexos industrials, locals comercials, edificis d’oficines, magatzems, estructures especials, etc. Sempre, utilitzant els més avançats programes de càlcul i disseny en 3D, obtenint una visió global del resultat i anticipant els possibles problemes que puguin sorgir, durant la fase de construcció. A més, sempre aconseguim garantir l’equilibri òptim entre estètica, funcionalitat, cost i termini d’execució.

Un dels nostres projectes recents en l’àmbit de l’arquitectura industrial, en el qual, hem realitzat el disseny i project management general de la construcció i instal·lació, a través de la utilització de la metodologia BIM, és en la  nova incubadora industrial per a Aviagen. Aquí, també, s’ha comptat amb la participació de Masala consultors que ha col·laborat en l’àmbit d’estructura, així com, amb la constructora Sorigué. Es tracta d’un gran projecte; doncs, la multinacional Aviagen va invertir 9 milions d’euros en un centre d’incubació a San Esteban de Litera. Aquesta localitat d’Osca albergarà una de les plantes més modernes del món en incubació d’ous, creant uns 40 nous llocs de treball.

Tant en aquest com a la resta dels nostres projectes d’arquitectura industrial, mai descuidem els aspectes més estètics; doncs, representen la imatge de l’empresa que desenvolupa la seva activitat en el seu interior, representant, d’aquesta manera, una imatge de marca. Per a això, des de JSS, assessorem els nostres clients en l’elecció de la millor ubicació per al seu immoble i desenvolupem el projecte en continu diàleg amb ells, a fi d’obtenir l’edifici que millor representi l’activitat i els valors de la seva empresa. En aquest tipus d’arquitectura, resulta especialment interessant l’aplicació de nous materials, tecnologies i instal·lacions de baix consum energètic per tal d’assegurar edificis més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

En aquest enllaç, pots conèixer amb més detall el projecte la nova incubadora industrial per a Aviagen, en el qual, des de JSS hem realitzat el seu disseny i project management general.