Avancen amb èxit les obres de la futura comissaria dels Mossos, a Sarrià, respectuosa amb el medi ambient on JSS ha realitzat el projecte de instal•lacions

JSS està participant en les obres de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, dissenyant, projectant i implementant les instal·lacions. Aquesta nova edificació serà respectuosa amb el medi ambient i amb un accés adaptat per tothom.

El projecte, liderat per Gallardo Bravo Arquitectes, disposarà de panells solars per tal d’aconseguir energia solar i obtenir aigua calenta. De la mateixa manera, també comptarà amb uns limitadors, que permetran aprofitar millor la llum natural, tenint en compte la seva localització i la posició del sol.

L’edificació, d’uns 2.500 m2 aproximadament, serà de grans dimensions i també comptarà amb les darreres tecnologies del sector. Tindrà quatre plantes, dues d’elles sota terra i una zona de pàrquing.  La zona d’accés als ciutadans estarà ubicada a la planta baixa, per tal de facilitar l’accessibilitat a l’edifici. Per últim, les plantes superiors estaran dedicades a zones d’investigació i oficines.

Les obres estan avançant a molt bon ritme.