Avancen amb èxit les obres de l’Hotel Melià ME de cinc estrelles al Carrer Casp

Avancen amb èxit les obres de l’Hotel Melià ME de cinc estrelles al Carrer Casp
Hotel Melià ME

Les obres de l’edifici que acollirà un nou hotel cinc estrelles de la marca ME, de Melià Hotels i una nova botiga de grans dimensions de Zara avancen a un bon ritme. Units 4 Constructors ja està preparant la primera pastilla de llosa cimentació, d’un total de 4.800 m2. JSS Efficient Engineering està participant en la construcció d’aquest nou edifici conjuntament amb Fitarq i OUA que formarà part de les edificacions emblemàtiques de Barcelona.

Es tractarà de l’únic hotel de cinc estrelles de la marca Me al centre de Barcelona, una marca d’hotels que es distingeixen pel seu luxe i per l’alt nivell dels seus acabats.  Amb aquesta edificació, es buscarà la integració a la ciutat, sense línies ni figures estranyes. Es buscarà un material que imiti la pedra de Montjuïc i es recuperarà un jardí públic per a tots els habitants de Barcelona. A més, la coberta tindrà una piscina amb vistes sobre el Passeig de Gràcia i la Plaça Catalunya.

Pel que fa a l’àmbit de les instal·lacions, JSS oferirà solucions per tal que l’edificació sigui el més sostenible possible en un edifici de grans dimensions. Una vegada més, el Building Management System (BMS) ajudarà a gestionar tots els components de les edificacions, basat en un software i un hardware de supervisió i control.

Darrerament JSS també ha estat treballant en altres projectes del sector hoteler, és el cas de la rehabilitació de l’Hotel Barcelona 1882, al carrer Còrsega, que ha rebut reconeixements pel que fa a la seva aposta pel medi ambient i la sostenibilitat.

Altres projectes en el sector hoteler són l’Hotel de 5 estrelles d’Hotusa a Sevilla amb GCA Arquitectes o la Remodelació de l’Hotel Regència, passant de tres estrelles a cinc.