EL CONEIXEMENT COMPARTIT DE JSS

A JSS compartim coneixement a nivell intern i extern. També oferim formació organitzativa i empresarial a tercers.

La formació interna a l’equip de JSS la canalitzem a través del que anomenem els “Divendres BIM” centrats en el BIM Management i l’eficiència en la redacció de projectes. Aquesta iniciativa, que va començar el 15 de febrer, la lidera l’arquitecte tècnic de JSS David Muñoz, qui s’ocupa de desenvolupar projectes col·laboratius en Revit MEP, organitzar el model BIM i coordinar-se amb els diferents professionals per assegurar l’èxit en tots els processos que desenvolupa JSS.

A més, coordinats pel nostre director tècnic Borja Bernal, tots els nostres enginyers participen i enriqueixen amb la seva experiència i punt de vista els processos tècnics i aspectes específics d’instal·lacions i solucions tècniques, protocol·lització, novetats de mercat i dificultats compartides en tots els projectes i obres.

Pel que fa a la formació externa, a JSS compartim les nostres experiències amb col·legis professionals (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-COAC i Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona-CAATEEB) i associacions (Associació de Consultors d’Instal·lacions-ACI, Associació Tècnica Espanyola de Climatització i Refrigeració-ACTECYR, Bioeconomic, AcdP, etc.) amb ponències o taules de debat sobre temes d’actualitat. D’altra banda, la directora financera i comercial de JSS Mª Lluïsa Sánchez també és directora de postgraus d’instal·lacions en l’àmbit de l’obra nova, la rehabilitació, l’energia i la sostenibilitat o usos específics com són els hotels del futur.

Finalment, JSS ofereix formació organitzativa i empresarial puntual en relació a la  gestió de la qualitat amb la implementació del certificat ISO9001 de la mà de Monica Treserra de Qualinneo. També treballem la optimització de la gestió de la producció mitjançant la planificació  i els seus recursos amb el nostre director de producció Alberto Enciso. I el nostre director general Francesc Martínez forma en cultura d’empresa i alineació d’objectius comuns.