ALLÒ QUE ENS DEFINEIX

Metodologia pròpia: Aportem una metodologia pròpia, fruit de la nostra experiència de treball, que és capaç de treure el màxim rendiment de cada idea o  projecte. Aquesta metodologia es desenvolupa en quatre fases:

  • Concepció: Disseny del projecte. La nostra experiència, tenacitat i constància són presents a cadascun dels nostres projectes. Respondre i complir les necessitats dels nostres clients és la brúixola que guia les nostres passes.
  • Conducció: Desenvolupament i execució. Els nostres 25 anys de recorregut professional són la clau de l’èxit en el desenvolupament i execució dels nostres diferents projectes d’enginyeria d’instal·lacions i d’edificació en tots els seus vessants: industrial, d’obra civil, edificis de serveis públics i privats.
  • Canvi: Innovació constant. Per a nosaltres, cada fase del projecte és important. Totes elles són analitzades i seguides amb detall per implementar els nostres projectes amb plenes garanties incorporant sempre la innovació com actitud.
  • Conducta: Explotació, manteniment i gestió d’ús. Tècniques innovadores i un equip humà altament qualificat són la combinació perfecta per garantir una major vida útil de les nostres obres i instal·lacions, limitant incidències i fent una correcta gestió de les mateixes.

Colze a colze. El client és per a nosaltres el protagonista del projecte i del resultat, però també del procés per fer-lo realitat. Per això no ens conformen a mantenir una relació permanent  i propera amb ell, sinó que treballem colze a colze per a assegurar el resultat més òptim.

Conciliem la vida laboral i familiar. Creiem que el benestar i qualitat de vida dels nostres treballadors són una peça clau per obtenir una major productivitat. Per aconseguir-ho apostem per la flexibilitat horària, els beneficis socials, el salari emocional i altres mesures adreçades a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal del nostre personal.

img-home3

Innovació i millora contínua. Si hem crescut al llarg d’aquests anys, és perquè cada projecte en el qual hem treballat, l’hem considerat com a una oportunitat de millora i innovació. En aquest sentit, la participació en tasques docents (Departaments d’Instal·lacions de les Escoles Politècniques d’Arquitectura, Escola SERT del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya) ens obliga també a un esforç d’actualització permanent.

Qualitat. Disposem de la certificació de qualitat ISO 9001 des de l’any 2011 com a entitat col·laborada d’Aenor i s’ha recertificat l’any 2014 amb Tüv Nord.  Així mateix, tenim la certificació internacional SGE 900 que certifica la nostra gestió experta d’empresa atorgada per Applus. Aquestes certificacions i d’altres com les de  Protecció i seguretat i  Auditors energètics  són la resposta empresarial a la línia europea d’acreditar de forma continuada capacitats com a millora continua.

img-home4

Enginyeria d’Instal.lacions: Interlocutors executius. Som conscients que convertir un projecte o una idea en realitat –hagi nascut a casa nostra, i encara més, si ha nascut més enllà de les nostres fronteres- requereix la capacitat d’actuar com a uns interlocutors executius i eficaços davant els agents públics i privats que han d’intervenir-hi. Aportem aquesta capacitat i experiència que permet realitzar els projectes en el temps  i els termes econòmics previstos.

Especialistes en eficiència energètica. Per a nosaltres l’eficiència energètica d’un edifici, empresa o equipament és una contribució a la sostenibilitat del nostre entorn i, alhora, un factor d’estalvi econòmic de primer ordre per al nostre client.

Arquitectura Industrial : Arquitectura e Enginyeria com a binomi dinàmic que cal concretar en cada projecte.  Creiem que hi ha projectes que requereixen integrar l’enginyeria en una proposta arquitectònica i projectes on les instal·lacions necessiten una visió o dimensió arquitectònica.  Però també instal·lacions industrials o de serveis que no requereixen un valor arquitectònic afegit, amb el consegüent estalvi de costos.

 

 

 

 

 

separador

Vols més informació


mapa-jss

Av. del Princep d'Asturies 43-45
Àtic 2on i 3er
08012 Barcelona

932 175 051
jss@coac.es