EQUIP

DIRECCIÓ


Francesc Juncosa

Francesc Juncosa

Enginyer Tècnic Industrial. CEO. President

Llicenciat com a perit químic

Màster en Aprofitament d’Energia solar

Màster en Direcció d’empreses i producció per EAE a Barcelona.

Empreses Anteriors:

 • Metal·lúrgiques WOGA
 • GEA Ibèrica
 • COBRASA Metsä
 • ACV 1987-1990.

Francesc Juncosa, l’estratègia i la visió de futur

Una de les claus de l’èxit en aquests 28 anys d’existència de JSS és sens dubte la figura de Francesc Juncosa, soci fundador i CEO de l’empresa. Francesc és el responsable de l’estratègia a seguir i de la visió de futur de JSS, la qual cosa ha permès i segueix permetent a l’empresa créixer fins a convertir-se en un referent en l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions.

Llicenciat com a perit químic i homologat com a Enginyer Tècnic Industrial va començar la seva carrera professional a Metal·lúrgiques Voga, implementant generadors de vapor per a la indústria. Ràpidament es va adonar de la importància de les energies alternatives, va anar a ACV i el 1989, quan ja va dissenyar un captador solar per utilitzar l’energia solar.

En aquest sentit, va realitzar un Màster en aprofitament d’energia solar per la universitat Politècnica de Madrid, el primer d’un total de dos, ja que posteriorment va realitzar el Màster en Direcció i Producció per EAE a Barcelona, per millorar les capacitats de lideratge i gestió d’equips.

Va ser el 1990 quan va crear JSS i que comparteix des de l’inici i en l’actualitat amb Mª Luisa Sánchez. Durant aquest període JSS ha crescut realitzant projectes d’instal·lacions des d’habitatges a hotels i seus corporatives d’empreses, passant per equipaments públics educatius, esportius, culturals o judicials dels diferents nivells de l’Administració.

Avui JSS la formem 20 professionals, principalment enginyers i arquitectes especialitzats en diferents àrees de coneixement, als quals cal sumar l’aportació de col·laboradors externs especialistes en temes de telecomunicacions, obra civil i estructura, o en els àmbits fiscal i laboral.

+

Francesc Martínez Martí

Francesc Martínez Martí

Enginyer Tècnic. Direcció general. Programa Desenvolupament Directiu – IESE Barcelona (Universitat de Navarra) Empreses anteriors:

 • Anisa, S.A.
 • Dumez Copisa Equips S.A.
 • Airplan, S.A.
 • +W Zander S.A.
 • General Gtm Catalunya S.A.
 • Prointer, S.A.
 • Oproler
 • Construccions Acr, S.A.O.

Team JSS: Francesc Martínez, la direcció general

Tota empresa requereix d’un bon lideratge, i a JSS aquesta funció recau sobre Francesc Martínez, Enginyer tècnic industrial, i PDD de l’IESE, amb més de 40 anys d’experiència en el sector i amb un llarg recorregut en la gestió d’equips i organitzacions empresarials.

Francesc, va començar com a delineant en 1971 a ANISA, empresa dedicada a l’execució d’instal·lacions d’aire condicionat i electricitat en barcos. El seu ampli coneixement i ambició van fer que ascendís ràpidament dins de l’organigrama de l’empresa, passant a ser projectista, tècnic d’instal·lacions fins a Cap del Departament Naval en tan sol 15 anys. Va ser en aquesta empresa on va treballar 5 anys a Milà (Itàlia), per la qual cosa encara conserva un italià fluid.

Posteriorment va seguir la seva carrera professional a Dumez Copisa Equips, companyia dedicada a l’enginyeria i construcció de sales netes, Airplan, dedicada inicialment al subministrament i muntatge d’instal·lacions mecàniques i de tractament d’aire per a la indústria tèxtil i M+W Zander, Companyia internacional alemanya, formada per més de 80.000 persones a tot el món. Va ser en aquesta empresa on va realitzar per primera vegada les funcions de director general.

Va ser al 2002 quan va iniciar la seva primera signatura pròpia com a soci fundador de l’empresa constructora GTM Catalunya. Cinc anys més tard va crear i va dirigir Prointer, S A, empresa dedicada al desenvolupament de l’enginyeria i execució d’instal·lacions mecàniques i elèctriques específiques per a la indústria. Al 2009 va passar a dirigir l’oficina de Barcelona de l’empresa Oproler fins que es va incorporar a la multinacional ACR Grup.

Va ser a finals de 2016 quan es va unir a la família de JSS Engineering. Francesc és un perfil amb moltíssima experiència i coneixement en tots els processos que intervenen en el disseny i implementació d’instal·lacions, un director general ideal per JSS.

+

Mª Luisa Sánchez

Mª Luisa Sánchez

Arquitecte. Direcció financera i comercial

Professora a la Universitat UPC i en diferents Col·legis Professionals (COAC i CAATEB) en programes de postgrau i Màster de Rehabilitació en el mòdul d’Instal·lacions i Postgraus d’Energia.

 

Team JSS: Mª Luisa Sánchez, la direcció comercial i financera.

No estaríem parlant de JSS si no fos per M. Luisa Sánchez, sòcia fundadora de l’empresa i actual directora comercial i financera, que el 1990 va decidir aplicar el seu coneixement als serveis d’enginyeria d’instal·lacions per crear JSS i convertir-la en el que és avui, un autèntic referent. Luisa realitza les tasques de gestió comercial i financera i s’encarrega de gestionar els recursos i de realitzar el contacte amb diferents clients per garantir la comprensió total del projecte i de les necessitats del client. El fet que la gestió comercial i financera recaigui sobre la mateixa persona permet també que existeixi un coneixement absolut sobre la situació de l’empresa a cada moment, quins projectes escometre, quins són els recursos disponibles a cada moment etc… Això fa que en JSS siguem molt conscients de les nostres possibilitats per no realitzar iniciatives empresarials que podrien posar en risc a l’empresa i als nostres clients. Llicenciada en Arquitectura amb l’especialitat en edificació en la ETSAV, compta amb un gran ventall d’acreditacions i cursos, en els quals destaca el SGE 900 en Direcció experta d’empreses i el de gestor energètic per Aenor i auditor energètic de ACP. A més, M. Luisa combina l’activitat professional amb la docència, ja que és professora a la universitat UPC i en diferents Col·legis Professionals (COAC i CAATEB) en programes de postgrau i Master de Rehabilitació en el mòdul d’Instal·lacions i Postgraus d’Energia. Això permet a JSS tenir un enorme coneixement sobre les últimes tendències al món educatiu per estar permanentment actualitzat sobre les tècniques, procediments i mecanismes a seguir.

+

EQUIP TÉCNIC


DIRECCIÓ

Borja Bernal Casas

Borja Bernal Casas

Enginyer Superior Industrial Empreses anteriors:

 • Aida
 • Teinser
 • Forgestal
 • W Aeronautica Consultoria i Enginyeria
 • Escoda i associats
 • Idom enginyeria

Team JSS: Borja Bernal, experiència i polivalència

L’equip tècnic de JSS compta amb perfils professionals amb molta experiència i polivalència per assegurar que qualsevol tipus de projecte d’enginyeria d’instal·lacions sigui desenvolupat correctament, treballant colze a colze amb el client i oferint solucions noves i eficaces. Borja Bernal és part del nostre èxit. Enginyer Industrial de formació, compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector.
Un dels valors més importants de JSS és el seu gran ventall de serveis, ja que oferim solucions per a projectes d’enginyeria d’instal·lacions urbanes i d’edificació, en l’àmbit industrial i en el d’obra civil, en edificis privats i equipaments de serveis públics. Perfils com el de Borja ens permet abastar tota aquesta tipologia de projectes.
A més, seguint la filosofia de JSS, Borja és un professional en continu aprenentatge, ampliant la seva formació constantment, amb el Curs de REVIT MEP i Instal·lacions, el Curs en Càlcul i disseny de sistemes de climatització, el Curs d’elaboració de projectes d’activitats, el Curs d’adaptació al nou CTE per a les estructures, el Curs d’energia solar tèrmica i el Curs de Prevenció de Riscos Laborals adaptat a l’empresa.

+

Alberto Enciso

Alberto Enciso

Director de Producció Màster en Prevenció de Riscos Laborals Empreses anteriors:

 • Sanjosé Enginyeria
 • Constructora Sanjosé
 • Instaladora Losantos

Team JSS – Alberto Enciso, el coneixement, experiència i capacitat organitzativa.

JSS està dotada d’un equip d’enginyers i tècnics especialitzats en diferents disciplines en l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions. Aquest equip està perfectament coordinat i dirigit per Alberto Enciso, Enginyer Tècnic Industrial amb més de 17 anys d’experiència en l’àmbit de les instal·lacions i la gestió d’equips. Alberto, ha desenvolupat la seva carrera professional dins d’una coneguda i gran empresa, San José Enginyeria i Construcció Industrial, GRUP SAN JOSE, on ha anat escometent diverses funcions de responsabilitat, fins a assumir la Direcció de Producció i Manteniment de l’oficina de Catalunya. A JSS, hem tingut la fortuna que Alberto vulgui continuar el seu desenvolupament professional dins de la nostra companyia, on podrà aportar tota la seva experiència en aquest camp. Un dels factors més importants perquè JSS pugui donar un bon servei als nostres clients, és el comptar amb la direcció d’una persona com Alberto que ens dota d’una gran solidesa tècnica i organitzativa, de tal forma que els esforços i dedicació que tot el nostre equip posa en la realització dels treballs tinguin com a conseqüència la millor consecució dels objectius previstos i requerits pels nostres clients.

+

EQUIP

Dídac Cot

Dídac Cot

Didac Cot

Enginyer Tècnic Industrial Empreses anteriors:

 • IGP Ingesa
 • Tescor Enginyeria
 • Sistem Car

Team JSS: Dídac Cot, el treball en equip

Avui us presentem a Dídac Cot, enginyer tècnic industrial i membre del nostre equip tècnic. Dídac és enginyer tècnic industrial especialitzat en mecànica amb més de 10 anys d’experiència en el sector. És un gran professional amb una gran capacitat de treball en equip, que ajuda als nostres tècnics i equips a coordinar-se millor i a aconseguir els nostres objectius En l’estructura de JSS és molt important disposar de perfils com el de Dídac, que ajuden immensament a l’empresa a treure el màxim de cadascun dels nostres professionals com a conseqüència de la seva capacitat de treball en equip, motivació i immillorable actitud en treballar. Així mateix la seva especialització en enginyeria mecànica ens permet oferir solucions noves en aquest àmbit, ja que durant tota la seva carrera professional ha desenvolupat projectes d’instal·lacions mecàniques. Com no podia ser d’una altra manera, seguint la filosofia de JSS, Dídac Cot també continua la seva formació realitzant un curs de SolidWorks 3D a la fundació CIM (UPC).

.

+

Rafael López

Rafael López

Enginyer Tècnic Industrial Empreses anteriors:

 • Sulzer Sistemes i Instal·lacions
 • Inmaksa
 • Interservies i Tecnologia

Team JSS: Rafael López, experiència i especialització en instal·lacions mecàniques

JSS ofereix una àmplia gamma de serveis en l’àmbit de les instal·lacions, però per poder desenvolupar adequadament el nostre treball precisem tenir en la nostra estructura professionals amb un coneixement molt específic i gran experiència en totes i cadascuna d’elles. Rafael López és el nostre especialista en instal·lacions mecàniques ja que compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Rafael es va incorporar a la nostra companyia fa ja 15 anys. Durant tot aquest temps ha participat activament en el procés d’expansió i creixement de l’empresa, al mateix temps que també creixia la seva carrera professional. Enginyer tècnic industrial en l’especialitat de mecànica, compta amb un gran ventall de cursos de formació.

Va realitzar el curs en ‘Instrumentació, regulació i control aplicats – climatització’ al centre de formació de Sauter, ‘Instal·lacions de gas’ al Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona entre molts altres cursos formatius…

A més, Rafael també té aptituds i capacitats de líder i de gestió d’equip i està acreditat per Aenor com a gestor energètic 500001.

+

Amadeu Novell

Amadeu Novell

Enginyer Tècnic Industrial Empreses anteriors

 • Talleres Felipe Verdes
 • Humiclima
 • MAM instal·lacions
 • EMTE SAU
 • Estudis ESL

Team JSS: Amadeu Novell, experiència i polivalència

Un dels valors més importants de JSS és l’experiència. Els nostres professionals han participat i executat molts projectes d’instal·lacions, la qual cosa ens permet oferir solucions de gran qualitat tècnica. Un dels membres del nostre equip tècnic amb més experiència és Amadeu Novell, que es va iniciar a la professió el 1986.

Enginyer Industrial Elèctric de formació el seu perfil destaca per la seva gran versatilitat, capaç de desenvolupar projectes d’instal·lació de tot tipus, doncs en la seva carrera ha realitzat projectes de tot tipus, des d’equips per a la indústria, instal·lacions de climatització i projectes elèctrics entre moltes altres funcions.

Aquesta capacitat de polivalència ens aporta molt a JSS, ja que podem desenvolupar projectes d’instal·lacions molt amplis en una gran varietat de serveis.

Durant la seva carrera professional Amadeu ha seguit formant-se, ampliant sempre el seu coneixement i amb gran voluntat i interès per seguir aprenent. Ha realitzat el Curs de càlcul de càrregues tèrmiques en edificis UPC, el Curs de sistemes de climatització de VRV Mitsubishi, i el curs de riscos laborals a l’obra.

+

Pedro Rojano

Pedro Rojano

Enginyer Tècnic Industrial. Responsable de Qualitat i Bim Manager.

TEAM JSS: PEDRO ROJANO, LA GESTIÓ DE LA QUALITAT

Cada professional de JSS, a més a més dels seus coneixements i experiència a l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions està especialitzat també en un camp concret, el que ens permet oferir solucions innovadores i totalment adaptades a les necessitats dels nostres clients. 

L’equip de JSS treballa colze a colze amb el client per obtenir una solució personalitzada i que s’adapti a les necessitats de cada projecte. Un dels pilars de la satisfacció del client és la gestió y la consecució de la qualitat requerida.

Pedro Rojano és el responsable de garantir que tots els processos comptin amb la màxima qualitat possible. Enginyer tècnic industrial amb més de 15 anys d’experiència està amb nosaltres des de fa 10 anys, on ha anat desenvolupant la seva carrera, creixent professionalment i ajudant a JSS a créixer com empresa.

En Pedro compta amb una formació especifica i completa en l’àmbit de l’auditoria internaGaudeix de la  certificació ISO 9001, atorgada per Qualinneo, un instrument organitzatiu que defineix els requisits dels sistemes de gestió de qualitat interns. Això permet a JSS disposar d’una metodologia de treball molt específica als processos, garantint sempre la màxima qualitat. Aquesta auditoria interna constant garanteix que JSS  compleixi amb totes les normatives de qualitat en tots els projectes que desenvolupa. 

Pedro Rojano també és un expert en l’entorn BIM i desenvolupa les tasques de BIM Manager, gestionant i coordinant l’equip de JSS que treballa amb aquesta eina i gestionant totes les informacions que generen els sistemes BIM.

El BIM Manager és qui garanteix que totes aquestes informacions flueixin correctament i que es desenvolupin totes les especificacions requerides pel client d’una manera correcte.

A més, hem d’afegir que en aquest àmbit, Pedro Rojano transporta el seu estàndard de qualitat a l’entorn BIM, garantint un projecte final totalment satisfactori.

+

Guillermo Machado

Guillermo Machado

Enginyer Tècnic Industrial

Team JSS: Guillermo Machado, experiència i especialització en instal·lacions mecàniques

Per poder oferir solucions noves, molt específiques i amb un nivell alt de qualitat, en JSS disposem d’uns perfils professionals amb molta experiència en diferents àmbits. Avui us presentem a Guillermo Machado, enginyer mecànic amb més de 15 anys d’experiència.

Guillermo està amb nosaltres des de 2005. Durant aquests 13 anys ha crescut juntament amb JSS, especialitzant-se en tot l’àmbit de les instal·lacions mecàniques.

Un dels valors més destacats en el perfil de Guillermo és el seu afany per la constant actualització, ja que durant els últims anys ha cursat una gran varietat de cursos de formació addicionals: Curs de Lider, Calener i HULC amb Societat Orgànica, Curs Design Builder, i Curs de Formació en BIM MEP amb el programa REVIT.

A més, Guillermo també realitza tasques de docència, ja que és formador en certificació energètica en els col·legis professionals Escola Sert i CAATEB.

+

Manuel Jiménez

Manuel Jiménez

Projectista Tècnic Elèctric Empreses anteriors:

 • Obrelsa
 • Simatec Ing

Team JSS: Manuel Jiménez, especialització en instal·lacions elèctriques

Malgrat que JSS ofereix normalment una àmplia gamma de serveis en l’àmbit de les instal·lacions, cal comptar amb un coneixement molt específic en totes i cadascuna d’elles. En moltes ocasions, els desafiaments als quals hem d’enfrontar-nos requereixen d’una àmplia experiència i capacitat de comprensió de les particularitats de cadascun dels àmbits.

Manuel Jiménez és el nostre especialista en instal·lacions elèctriques. Amb una llarga experiència en el sector de l’enginyeria elèctrica. El seu perfil professional ens permet oferir solucions d’una altíssima qualitat i adequades a la normativa vigent.

A més, la seva voluntat de constant actualització ajuda a JSS a estar permanentment al corrent dels principals avanços del sector. En aquest sentit Manolo ha realitzat el Curs d’Enginyeria Legal en Instal·lacions de BT-AT, el Curs d’Enginyeria Elèctrica d’Adaptació al nou Reglament i el Curs de Certificació de competència.

Manuel és membre del nostre equip tècnic i treballa amb tot el nostre personal per oferir solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients. En aquest sentit JSS sempre busca i fomenta la col·laboració amb clients i proveïdors, treballant colze a colze perquè el resultat sigui un èxit.

+

Alicia Marcillas

Alicia Marcillas

Arquitecta Superior

Empreses anteriors:

 • COAC

Team JSS – Alicia Marcillas, la qualificació i especialització en eficiència energètica

JSS està altament compromesa i sensibilitzada amb el medi ambient. Cada vegada més les noves edificacions han d’adaptar-se a les legislacions vigents amb l’objectiu de ser el màxim d’eficients energèticament.

Per donar compliment a aquest requisit i poder oferir solucions cada dia més eficaces i sostenibles en el temps, JSS compte amb professionals com Alicia, arquitecte superior amb més de 15 anys d’experiència basada en el disseny i construcció d’edificis i en conseqüència en l’obtenció de la màxima eficiència energètica.

Alicia, a més de ser Arquitecte Superior, va realitzar un post grau a la Universitat d’Oxford Brookes, relatiu a Energy Efficient Building.

Així mateix l’any 2007 va obtenir el títol oficial de Formador en Certificació Energètica d’Edificis.

El coneixement en aquest camp d’Alicia, així com el de la resta del nostre equip tècnic, ens proporciona una gran solvència en assessorar en Certificació d’Avaluació de la Sostenibilitat, LEED i BREAM en incloure instal·lacions d’energia renovable en tots els nostres projectes.

+

EQUIP TÈCNIC DE SUPORT EXTERN


Marta Gutiérrez

Marta Gutiérrez

Projectista especialista en incendis i activitats

Team JSS: Marta Gutiérrez, L’actitud multiplica

Un dels valors que més considerem en el nostre equip professional és el de l’actitud, que té una importància enorme en el funcionament intern de l’empresa, per assegurar que tots els processos siguin executats correctament amb una bona sintonia de treball, i com no per assegurar sobretot una bona relació amb els nostres clients. Marta Gutiérrez, delineant projectista amb més de 10 anys d’experiència, afegeix una magnifica predisposició a les seves excel·lents capacitats professionals. El coneixement i l’habilitat sumen, però l’actitud multiplica i marca la diferència. Tot això ho desenvolupa principalment en el desenvolupament de projectes bàsics i d’activitat però també ha realitzat formació i desenvolupament de projectes em entorn BIM. Marta és la responsable que en JSS existeixi un gran ambient de treball, i que tots els membres del nostre equip estiguin constantment motivats per garantir les millors solucions.

+

Carmen Peña

Carmen Peña

Carmen peña  

Enginyer Civil

Team JSS: Carmen Peña, la metodologia en el desenvolupament del projecte.

Cada professional de JSS, com a conseqüència dels seus coneixements i experiència en l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions ens aporta un valor molt específic que ens ajuda a poder oferir solucions de qualitat i innovadores a tots els nostres clients.
Carmen Peña és enginyera civil i membre del nostre equip tècnic de suport. Les seves funcions són clau en garantir que tots els processos interns de l’empresa comptin amb uns alts estàndards metodològics. La metodologia emprada en els projectes és un element importantíssim ja que permet a tots els professionals involucrats en aquest projecte utilitzar un mateix llenguatge i augmentar la nostra productivitat, eficàcia i rendiment.
La metodologia de gestió de projectes té com a objectiu estandarditzar, estructurar i organitzar la manera de treballar. D’aquesta manera, tots els nostres projectes segueixen una mateixa estructura i ens permet posteriorment fer una valoració, per aprendre dels nostres errors i millorar les nostres actuacions futures.


Carmen Peña està amb nosaltres des de 2010, durant aquests anys i seguint la filosofia de JSS d’estar permanentment en actualització, ha seguit la seva formació realitzant diferents cursos per especialitzar-se i complementar les seves habilitats. En aquest sentit, ha realitzat el Curs de Formació en BIM Modelling amb el programari Revit, impartit pel Col·legi d’Arquitectura Tècnica i Edificació de Barcelona (CAATEB) i Píxel 51, participant així mateix en el Curs d’Eficiència Energètica en l’Edificació SOC

+

Beatriz Felipe

Beatriz Felipe

Arquitecte Tècnic

Team JSS – Beatriz Felipe • Joventut, futur i voluntat

A JSS creiem fermament en la incorporació de joves valors, disposats a formar part activa del nostre equip, amb gran voluntat d’aprenentatge i gran sentit de la dedicació i responsabilitat.

Beatriz Felipe, és Arquitecte Tècnic, fa ja gairebé dos anys que s’ha incorporat a la nostra companyia i forma part del nostre equip tècnic de suport.

La responsabilitat i alt grau de dedicació que plasma en tots i cadascun dels treballs en els quals intervé, així com la seva disponibilitat de treballar en equip, fa que puguem obtenir com resultat un molt bon producte en l’àmbit de l’enginyeria a la disposició dels nostres clients.

Per JSS, persones com Beatriz són el present, però sobretot, formaran part del nostre futur.

+

David Muñoz

David Muñoz

Artiquecte Tècnic i BIM manager

Team JSS: David Muñoz, BIM Manager i coordinador MEP

El BIM ja ha revolucionat totalment el sector de l’edificació i la construcció. Mitjançant aquesta nova tecnologia és possible visualitzar en tres dimensions un projecte abans de ser construït, la qual cosa permet al nostre equip tècnic visualitzar implementar les instal·lacions abans del seu muntatge amb la finalitat de detectar i corregir els possibles errors o inconvenients que puguin sorgir durant l’execució de l’obra. És per això que a JSS tenim un equip destinat principalment al modelatge de la informació de construcció (BIM) i a tota la informació que sorgeix d’aquest sistema. David Muñoz és arquitecte tècnic i s’ocupa del desenvolupament de projectes col·laboratius en Revit mep, d’organitzar el model BIM i de coordinar-se amb els diferents professionals per assegurar l’èxit en tots els nostres processos. La formació és constant en totes les eines que l’entorn ofereix, Revit, Naviswork, Dynamo etc intentant mantenir-se actualitzat per seguir un bon flux de treball amb els nostres clients.

+

Andrea Toldra

Andrea Toldra

Llicenciada en Física i adjunta al departament de energia

Team JSS: Andrea Toldra, Progressió de futur en l’àmbit de l’energia i l’acústica.

Un dels trets diferencials de JSS Engineering respecte a la competència és la seva clara aposta per les energies renovables i l’eficiència energètica en tots els nostres projectes d’instal·lacions. En l’àmbit de l’energia, a més d’un gran coneixement sobre les instal·lacions que projectem i les normatives existents, és també molt important estar dotat de persones que tinguin una alta comprensió dels principis físics associats al concepte d’eficiència energètica. És per això que comptem en la nostra estructura amb Andrea Toldra, Llicenciada en Física que pertany al departament d’energia i acústica. La integració d’energia i acústica en un edifici necessita alhora dels coneixements tècnics de construcció a través del responsable del departament Alícia Marcillas però també dels coneixements específics de la seva llicenciatura que ens aporta Andrea.

+

Mireia Nebot Julve

Mireia Nebot Julve

Arquitecta especialitzada en sostenibilitat i eficiència energètica

Mireia Nebot: joventut per afrontar nous projectes

A JSS estem en continu creixement, és per això que anem incorporant joves talents en l’àmbit de l’edificació per tal de tirar endavant els nostres projectes amb encert i oferir les millors solucions als nostres clients. Mireia Nebot és una jove arquitecta amb experiència treballant a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a l’Oficina d’urbanisme i arquitectura (OUA) i a Investigació d’Arquitectura Mediterrània. Ha estat arquitecta executiva en Revit a un nou equipament públic, una nova deixalleria a Sant Just Desvern i també arquitecta executiva a un parc de ‘work out’ a Sant Vicenç dels Horts.

+

EQUIP DE SUPORT


BCN Enginyers

BCN Enginyers

Josep Pont

Responsable d’Acústica i Telecomunicacions

Enginyer Telecomunicacions 

 

David Mesquida

Responsable de Telecomunicacions

Enginyer Telecomunicacions 

 

 

+

Agnes Monteys

Agnes Monteys

Arquitecte Tècnic Seguretat i Salut

 

 

+

Visi Nacarino

Visi Nacarino

Administració

 

 

+

Bufette Duque de Lama

Bufette Duque de Lama

RRHH

Col·laborant des del 2000

 

+

Controlip

Controlip

Manel Estévez, Responsable Informàtic 

 

 

+

Qualinneo

Qualinneo

Mònica Treserra. Assessora i auditora de qualitat.

 

+

Zip Zap social

Zip Zap social

Marketing digital

 

 

+

Humaniza Services

Humaniza Services

Informàtics. Disseny Intranet 

+

Mònica Cendra

Mònica Cendra

Enginyer tècnic industrial. Direcció tècnica d’obres 

+

David Casadevall

David Casadevall

Consultor Acústic

+

Albert Farre

Albert Farre

Sictel Telecom

Enginyer Telecomunicacions

+

Vols més informació


Av. del Princep d'Asturies 43-45
Àtic 2on i 3er
08012 Barcelona

932 175 051
jss@coac.es