Enginyeria d’instal·lacions per a projectes de rehabilitació

Enginyeria d’instal·lacions per a projectes de rehabilitació
Rehabilitació de l’Ajuntament de Sant Feliu, un projecte en el qual, ha participat JSS

JSS està portant a terme el projecte de remodelació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

Des de JSS Efficient Engineering estem aplicant la nostra metodologia de treball pròpia en l’obra de rehabilitació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Estem realitzat la coordinació general d’aquest projecte i Ia posterior obra de remodelació, incloent-hi estructura, instal·lacions, certificació energètica, telecomunicacions i direcció tècnica de les obres. La nostra intervenció l’estem encaminant a treure el màxim rendiment i s’està desenvolupant en 4 fases:

– Fase de concepció i disseny del projecte. La nostra experiència, tenacitat i constància estan presents en aquest projecte de rehabilitació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. En tot moment, estem pendents, intentant respondre i complir les necessitats d’aquest client institucional.

– Fase de conducció, desenvolupament i execució. Els nostres 25 anys de recorregut professional són la clau de l’èxit en el desenvolupament i execució de qualsevol dels nostres projectes d’enginyeria d’instal·lacions, en aquest cas, aplicat a la rehabilitació.

– Fase de canvi i innovació constant. Per a nosaltres, cada fase del projecte és important. Totes elles són analitzades i seguides amb detall per implementar els nostres projectes amb plenes garanties incorporant sempre la innovació com actitud.

– Fase de conducta, explotació, manteniment i gestió d’ús. Estem aplicant tècniques innovadores i comptem amb un equip humà altament qualificat; la combinació perfecta per garantir una major vida útil de l’Ajuntament de Sant Feliu, limitant incidències i fent una correcta gestió de les mateixes.

A més, en tot moment, treballem colze a colze amb els nostres clients; doncs, per a nosaltres són els protagonistes del projecte i del resultat. Per això, no ens conformem a mantenir una relació permanent  i propera amb ells, sinó que treballem de prop per a assegurar el resultat més òptim.

En aquest enllaç, pots conèixer tots els nostres projectes.