Construcció i rehabilitació d’hotels

JSS Efficient Engineering, una enginyeria d’instal·lacions, amb una àmplia expertise en construcció i rehabilitació d’hotels 

JSS Efficient Engineering va néixer a Barcelona l’any 1990. Des de llavors, portem 25 anys desenvolupant amb èxit un gran nombre de projectes d’enginyeria d’instal·lacions. En aquesta ocasió, ens centrarem en l’àmbit de la construcció i rehabilitació d’hotels.

Cada projecte de construcció o rehabilitació d’hotels ha estat per a nosaltres un repte i, alhora, un apassionant estímul. I cada nou client, l’oportunitat de compartir, colze a colze, la màgia de convertir en realitat una idea, un nou projecte.

Gràcies al treball del nostre equip, format per 15 professionals, entre els quals, cal destacar a reconeguts enginyers i arquitectes, a més, dels nostres col·laboradors externs especialistes en temes de telecomunicacions, obra civil i estructura, o en els àmbits fiscal i laboral; hem aconseguit créixer treballant projecte a projecte.

Un projecte on estem realitzant una rehabilitació integral sense canvi d’ús en un edifici existent és la remodelació del parador d’Aiguablava a Begur amb GCA Arquitectes. La nostra solució ha estat aportar un equip amb alta qualificació, la gestió i coordinació de sol·licituds d’explotació i propietat; la gestió de llicències ambientals i de turisme, així com, la introducció d’una solució innovadora de paràmetres normatius i l’execució de les instal·lacions. D’altra banda, la coordinació del Project management d’Applus introdueix rigor en el procés.

En aquest enllaç, pots conèixer els nostres projectes en construcció i rehabilitació d’hotels.

Altres dels nostres projectes de Rehabilitació Hotelera són:

Hotel 5* en la Torre Pelli amb bus administratiu a Sevilla per a Hotusa

Hostel en edifici d’oficines per a  Christofer’s inn al c/Bergara 3 de Barcelona

Rehabilitació dels hotels Zenith al carrer Santaló i Comtes de Borrell

Rehabilitació de l’Hotel Regencia a Barcelona.