Ja s’han donat a conèixer les 19 candidatures finalistes dels Premis Catalunya Construcció 2018, on la directora comercial de JSS, Mª Lluïsa Sánchez participa com a jurat

Tal com vam anunciar,  la fundadora de JSS Engineering i directora comercial i financera de l’empresa, Mª Lluïsa Sánchez, participa en el jurat de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció, la gala més important del sector de l’edificació i la construcció a Catalunya. De les 94 candidatures presentades,  el jurat ja ha anunciat els 19 projectes finalistes.

La Nit de la Construcció tindrà lloc el pròxim 27 de juny al Paranimf de la Universitat de Barcelona, l’acte serà conduït per la periodista Elisenda Camps i comptarà amb l’actuació de Pep Bou, artista que treballa amb bombolles de sabó.

L’objectiu d’aquests premis, convocats pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, és reconèixer la feina d’empresaris i professionals del sector que contribueixen a millorar la qualitat, gestió, sostenibilitat i innovació de la construcció a Catalunya.

Mª Lluïsa Sánchez ha estat escollida com a jurat pel seu profund coneixement del sector. JSS té molta experiència en projectes de característiques semblants, intervenint en rehabilitacions, edificacions que promouen la innovació i dirigint projectes d’instal·lacions. És gràcies a aquesta experiència que podem participar en aquest esdeveniment per reconèixer projectes capdavanters.