JSS Efficient Engineering: apostem per l’eficiència energètica per garantir la sostenibilitat del nostre entorn

A JSS Efficient Engineering som especialistes en eficiència energètica. Per a nosaltres fer un ús energètic adequat en un edifici, empresa o equipament és una clara contribució a la sostenibilitat del nostre entorn i, alhora, un factor d’estalvi econòmic de primer ordre, per al nostre client.

Sens dubte, qualsevol edifici produeix, durant tot el seu cicle de vida, un important impacte en el medi ambient. En aquest sentit, des de JSS Efficient Engineering som conscients de la importància de millorar l’eficiència energètica per tal de garantir la sostenibilitat econòmica i ambiental. Per això, en tots els nostres projectes implantem progressivament les energies renovables; dins d’una estratègia global de gestió de l’energia, basada en la normativa europea 50.001.

A banda d’apostar per la sostenibilitat en tots els nostres projectes, definint els materials, escollint aquells que siguin més ecològics, reciclables; integrant les energies renovables; aplicant les noves tecnologies; afavorint una gestió i un consum responsable dels recursos naturals, entre altres mesures; assessorem els nostres clients, perquè assoleixin les certificacions energètiques LEED (EUA), caracteritzada per proporcionar una avaluació de la sostenibilitat de l’edificació valorant el seu impacte en cinc àrees principals: emplaçament sostenible, eficiència en l’ús de l’aigua, mesures d’eficiència energètica i energies renovables, ús de materials i recursos naturals i BREEAM (Regne Unit), que avalua els edificis segons un sistema de crèdits per concedir finalment 5 nivells de certificació: Aprovat, Bé, Molt bo, Excel·lent i Excepcional.

 

En definitiva a JSS integrem racionalment l’eficiència energètica per tal de contribuir a la construcció d’edificis i projectes més respectuosos amb el medi ambient, eficients i confortables.