JSS Efficient Engineering projecta el nou Tanatori de Girona

JSS Efficient Engineering projecta el nou Tanatori de Girona
Tanatori Altima Girona

JSS Efficient Engineering  està participant en la projecció del nou Tanatori Altima Girona, un edifici que s’està planificant amb la firma Plasencia Arquitectura i que, dins el sector, destaca per les seves dimensions, amb més de 1200 m2.

El principal repte d’aquest projecte té molt a veure amb l’impacte ambiental i amb la normativa d’emissions. A més, també s’ha de tenir un coneixement molt profund sobre el funcionament tècnic dels forns. És l’experiència adquirida durant més de 25 anys treballant en el mateix tipus d’instal·lacions el que permet a JSS oferir respostes específiques a demandes molt concretes.

I és que JSS també participa en la reforma del Tanatori Altima de Gavà, on hem incorporat un nou forn crematori per a poder donar resposta a les noves necessitats socials de la zona. A Sitges, també han confiat amb nosaltres per gestionar la llicència ambiental del Tanatori, i ja fa uns anys també vam explicar la nostra metodologia per gestionar eficientment les instal·lacions del Tanatori de Viladecans.

És precisament aquest últim projecte pel qual JSS va ser reconeguda amb el Premi als millors treballs de direcció, innovació i seguretat (CAATEEB).

A JSS Engineering participem en projectes d’enginyeria d’instal·lacions especialitzada, fet que comporta un coneixement molt específic del sector i experiència prèvia amb instal·lacions anteriors. L’arquitectura funerària és només un exemple de la multitud de solucions que JSS pot oferir.