JSS, ENGINYERIA CONVIDADA A LA PRESENTACIÓ DEL MODEL DE REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D’ESCOLES IMPULSADA PER L’ÀREA METROPOLITANA DE BARCELONA

JSS Efficient Engineering ha participat com a enginyeria convidada en una sessió organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per tal de posar en comú i contextualitzar un model metropolità de rehabilitació energètica d’escoles.

Dinamitzat per la consultora ambiental Societat Orgànica, la trobada ha servit per engegar un procés de debat que permeti incorporar els punts de vista de tots els actors implicats en els estudis de diagnosi realitzats per l’AMB fins al moment per tal de consolidar un model metropolità de rehabilitació energètica d’escoles amb criteris de consum d’energia gairebé zero (nZEB). S’hi han exposat, compartit i debatut experiències i models amb experts de tots les àrees d’entorns públics i privats, entre els quals professionals de JSS.

L’objectiu és establir uns criteris comuns per assolir una rehabilitació energètica, de confort, de viabilitat econòmica i d’execució d’obra de les 282 escoles d’educació infantil i primària (CEIP) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). També quantificar i jerarquitzar la implementació d’aquest model a tots els CEIP de l’AMB per tal d’obtenir una planificació municipal.

 

Consulta la presentació completa aquí.