JSS: innovació i millora contínua com a actitud

Un dels trets diferencials de tots els nostres membres de l’equip i les nostres actuacions és l’afany de superació, de millora contínua i d’actualització.

SI hem crescut al llarg d’aquests anys, és perquè cada projecte en el qual hem treballat ho hem considerat com una oportunitat de millora i d’innovació. La nostra actitud és la d’oferir sempre solucions d’una qualitat excel·lent i inventives.

Quan els nostres clients contacten amb nosaltres per solucionar un problema, posem a l’equip a treballar i presentem solucions noves, robustes i de qualitat. Treballem sistemàticament amb la finalitat de que les nostres propostes siguin innovadores i rigoroses. Busquem la millora contínua en el servei als nostres clients, siguin els usuaris finals o els components d’equips multi disciplinaris, i tenim el compromís de compliment dels requeriments de qualitat.

És per això que JSS disposa de l’acreditació de la Norma de Qualitat ISO 9001.

De la mateixa manera, el nostre equip professional està molt al corrent de les principals novetats del sector i realitza cursos de formació per poder dominar totes les noves tecnologies, metodologies de treball i coneixement sobre les diferents regulacions.