JSS participa en un nou projecte al Carrer Casp, que allotjarà un hotel de cinc estrelles de Melià, un aparcament d’Interparking i una de les majors botigues de Zara

JSS Efficient Engineering està participant en la construcció d’una nova edificació al Carrer Casp, a tocar amb el Passeig de Gràcia. En aquest projecte, liderat per OUA i amb la participació d’Units-4-constructors, s’instal·larà un nou hotel cinc estrelles de la marca Me, de Melià Hotels i una nova botiga de grans dimensions Zara.

Es tractarà de l’únic hotel de cinc estrelles de la marca Me, al centre de Barcelona. Per a poder desenvolupar aquest projecte, s’ha hagut d’enderrocar l’edificació existent, i complir amb les estrictes normatives.

En concret buscarà integrar-se a la ciutat, sense línies i figures estranyes. Es buscarà un material que imiti la pedra de Montjuïc i es recuperarà un jardí públic per a tots els habitants de Barcelona. A més, la coberta tindrà una piscina amb vistes sobre el Passeig de Gràcia i la Plaça Catalunya.