JSS participa en un nou projecte sanitari, el CAP a Navarcles

JSS participarà amb Valor – Llimós Arquitectura en l’edificació del nou Centre d’Atenció Primària a Navarcles (al Bages) on desenvoluparà projectes en l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions per la construcció d’aquest nou equipament públic, per infraestructures.cat de la Generalitat de Catalunya.

Per JSS la construcció de projectes com aquest presenta també un repte per estar presents a l’evolució de l’arquitectura sanitària i les seves necessitats en l’àmbit de les instal·lacions. Això obliga a estar permanentment al corrent de les novetats del sector per tal d’oferir les millors solucions possibles.

Un cop més, en aquest projecte s’aplicarà l’entorn BIM, que permet visualitzar en tres dimensions totes les característiques de l’edificació. La metodologia BIM cada vegada està més implantada, JSS porta anys desenvolupant projectes utilitzant-la i ara l’administració pública està avançant per fer que sigui un requeriment obligatori.

JSS compta amb una llarga experiència a l’hora de desenvolupar les instal·lacions per edificis de l’àmbit sanitari. Un dels últims projectes desenvolupats és  el CAP a Sant Feliu de Codines,  treballant conjuntament amb Isabel Bennasar Arquitectes.

El nou ambulatori de Navarcles es construirà a l’avinguda Lluís Companys de la localitat del Bages, en uns terrenys que l’Ajuntament va cedir a la Generalitat l’any passat. D’acord amb el programa funcional previst, el nou centre tindrà una dimensió de 980 metres quadrats.