A JSS som experts en els sistemes Building Management System (BMS)

A JSS som experts en els sistemes Building Management System (BMS)
Reforma del parador de Aiguablava

JSS Engineering es troba al capdavant de la innovació tecnològica en el món de l’enginyeria i la construcció. La nostra permanent actualització ens permet oferir serveis de Building Management System (BMS), un sistema de gestió d’edificacions de supervisió i control que s’instal·la als edificis. Amb aquest concepte és possible automatitzar totalment els immobles amb alta tecnologia.

El BMS està compost per un software i un hardware, on la gestió tècnica centralitzada permet gestionar i supervisar les diferents instal·lacions existents –il·luminació, transport, seguretat o comptadors d’energia- d’una edificació de manera integrada.

Un exemple d’aplicació dels sistemes BMS és al sector hoteler, on el sistema de gestió és clau a l’hora d’aconseguir la màxima eficiència, sobretot en les zones comunes i corredors de l’edifici.

No és estrany doncs, que JSS hagi participat en varies instal·lacions d’aquest tipus, com l’Hotel de 5 estrelles d’Hotusa a Sevilla, la remodelació integral del Parador d’Aiguablava o el nou Melià, també de 5 estrelles.  Pots consultar les últimes actuacions en aquest sector en el nostre portafoli.

És la nostra filosofia de permanent innovació i procés de millora la que ens permet estar al dia i utilitzar les últimes tecnologies de la industria. A més a més, hi aportem valor afegit a través de la nostra experiència: més de 28 anys treballant en el sector.