L’aposta de JSS Efficient Engineering per l’eficiència energètica, explicada per la Directora financera i comercial, Maria Lluïsa Sánchez

L’aposta de JSS Efficient Engineering per l’eficiència energètica, explicada per la Directora financera i comercial, Maria Lluïsa Sánchez
Ma Lluïsa Sánchez, Directora financera i comercial de JSS

JSS Efficient Engineering aposta per la integració racional de l’eficiència energètica en tots els seus projectes. Tal com comenta Ma Lluïsa Sánchez, Directora financera i comercial de JSS, des de sempre integren racionalment les energies renovables dins d’una estratègia global de gestió de l’energia, basada en la normativa europea 50.001 que també han implantat des del punt de vista docent. En aquest sentit, Ma Lluïsa Sánchez assenyala que actualment són codirectors d’un postgrau a l’Escola Sert, la qual cosa, els permet aprofundir en diversos aspectes relacionats amb la gestió d’ús, les instal·lacions i les energies renovables.

En aquest context, la Directora financera i comercial de JSS afirma que actualment, molts edificis corporatius disposen d’una certificació ambiental i la consideren un segell important. Des de JSS no som certificadors, però, sí que donada nostra expertise assessorem els nostres clients en l’obtenció de certificacions energètiques com el LEED i BREEAM.

Finalment, Ma Lluïsa Sánchez esmenta l’edifici de la seu corporativa de Cuatrecasas al 22@ de Barcelona com a exemple d’edifici sostenible. Tal com comenta Sánchez, la participació de JSS en aquest projecte, els ha permès emprar molts conceptes de sostenibilitat, obtenint la certificació energètica Leed Gold; a més, d’esdevenir una experiència molt enriquidora, des del punt de vista del respecte pel medi ambient.