L’Eficiència energètica, una ferma aposta de l’administració en la valoració de concursos. JSS Efficient Engineering està en els equips guanyadors d’un casal de gent gran i allotjaments a Barcelona i un CAP a Sant Feliu de Codines

A JSS Efficient Engineering som especialistes en eficiència energètica. Per a nosaltres fer un ús energètic adequat en un edifici, empresa o equipament és una clara contribució a la sostenibilitat del nostre entorn i, alhora, un factor d’estalvi econòmic de primer ordre, per al nostre client.

Les col·laboracions amb Isabel Benasser (verd i blau) i  Carles Valls i Sergi Raventós (Acacia) reflecteixen aquesta voluntat de plantejar els edificis des dels paràmetres de sostenibilitat que atansaran els edificis a les directrius nZeb, és a dir, a la prescripció normativa europea adreçada a la construcció d’edificis amb un consum energètic gairebé nul del 31 de desembre de 2020. La utilització de reduccions de demanda i equips eficients alhora que energies renovables permetrà disminuir en gran part les emissions de Co2 i la gestió d’ús en la reducció de consums.

Un edifici produeix durant tot el seu cicle de vida un important impacte en el medi ambient. En aquest sentit, des de JSS Efficient Engineering som conscients de la importància de millorar l’eficiència energètica per tal de garantir la sostenibilitat econòmica i ambiental. Per això, en tots els nostres projectes implantem progressivament les energies renovables; dins d’una estratègia global de gestió de l’energia, basada en la normativa europea 50.001.

A banda d’apostar per la sostenibilitat en qualsevol edifici o instal·lació, definint els materials, escollint aquells que siguin més ecològics, reciclables; integrant les energies renovables; aplicant les noves tecnologies; afavorint una gestió i un consum responsable dels recursos naturals, entre altres mesures; assessorem els nostres clients perquè assoleixin les certificacions energètiques LEED (EUA), caracteritzat per proporcionar una avaluació de la sostenibilitat de l’edificació valorant el seu impacte en cinc àrees principals: emplaçament sostenible, eficiència en l’ús de l’aigua, mesures d’eficiència energètica i energies renovables, ús de materials i recursos naturals i BREEAM (Regne Unit), avalua els edificis segons un sistema de crèdits agrupats en 9 categories principals, identificant i premiant aquelles mesures que contribueixin al benestar dels ocupants i la protecció del medi ambient, per concedir finalment 5 nivells de certificació: Aprovat, Bé, Molt bo, Excel·lent i Excepcional.

En definitiva, des de JSS volem contribuir a la construcció d’edificis més respectuosos amb el medi ambient, eficients i confortables. En aquest enllaç, pots consultar el nostre portfoli i conèixer tots els nostres projectes i la nostra aposta per l’eficiència energètica.