L’equip tècnic de suport de JSS: actitud i preparació en noves tecnologies com el BIM

Per tal de garantir la millor solució possible als clients de JSS, l’empresa compta amb un equip tècnic de suport format per 7 professionals que s’encarreguen d’una funció molt específica. Cada membre de l’equip tècnic de suport està especialitzat en el seu àmbit i treballa conjuntament amb la resta de l’equip per oferir solucions innovadores, robustes i eficaces. 

Per exemple, per poder modelar i desenvolupar totes les nostres instal·lacions en l’entorn BIM, necessitem d’un equip professional molt especialitzat que combini el coneixement en aquest programari informàtic amb un enteniment profund de totes les instal·lacions. És per això que al nostre equip tècnic de suport compta amb Victor Torelló, projectista i BIM Manager, Carmen Forte, arquitecta amb experiència en l’entorn BIM i David Muñoz, BIM Manager i coordinador MEP.

A l’equip tècnic de suport també comptem amb professionals com Andrea Toldra, física i adjunta al departament d’energia, Beatriz Felipe, arquitecta tècnica que destaca pel gran sentit de la dedicació i la responsabilitat, Carmen Peña, responsable que tots els processos interns de l’empresa comptin amb uns alts estàndards metodològics i Marta Gutiérrez, projectista especialista en incendis i activitats.