Robert Brufau, reconegut per la seva trajectòria professional a la Nit de la Construcció

La directora comercial de JSS, Mª Lluïsa Sanchez, ha format part del jurat dels premis

El passat 27 de juny va tenir lloc l’acte de cerimònia de lliurament de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció, organitzats pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) que reconeixen els millors projectes en l’àmbit de l’edificació. El jurat, format entre altres professionals per la directora comercial de JSS Engineering, Mª Lluïsa Sanchez, va atorgar el premi a la trajectòria professional 2018 a Robert Brufau.

Robert Brufau és consultor d’estructures. Al llarg de més de 30 anys de trajectòria ha treballat amb diferents socis i equips tècnics i projectat, calculat i supervisat la construcció de l’estructura de més de 4.000 edificis. La major part de la seva activitat professional l’ha portat a terme a l’estudi d’arquitectura BOMA, la consultora d’estructures que ha construït una gran part dels edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

El jurat dels Premis Catalunya Construcció ha valorat tant l’activitat docent com la professional. Brufau és també professor del Màster en Rehabilitació de l’Edificació del CAATEEB així com codirector del màster en Enginyeria Estructural en l’Arquitectura de l’UPC.

Nit de la construcció

L’entrega del guardó ha tingut lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB), a la Plaça Universitat, en el marc de la celebració de la Nit de la Construcció. A l’acte hi van assistir prop de 500 persones, professionals i empresaris del sector de la construcció. Podeu conèixer tots els projectes premiats al següent enllaç.