Enginyer Tècnic Industrial. CEO. President

Llicenciat com a perit químic

Màster en Aprofitament d’Energia solar

Màster en Direcció d’empreses i producció per EAE a Barcelona.

Empreses Anteriors:

  • Metal·lúrgiques WOGA
  • GEA Ibèrica
  • COBRASA Metsä
  • ACV 1987-1990.

Francesc Juncosa, l’estratègia i la visió de futur

Una de les claus de l’èxit en aquests 28 anys d’existència de JSS és sens dubte la figura de Francesc Juncosa, soci fundador i CEO de l’empresa. Francesc és el responsable de l’estratègia a seguir i de la visió de futur de JSS, la qual cosa ha permès i segueix permetent a l’empresa créixer fins a convertir-se en un referent en l’àmbit de l’enginyeria d’instal·lacions.

Llicenciat com a perit químic i homologat com a Enginyer Tècnic Industrial va començar la seva carrera professional a Metal·lúrgiques Voga, implementant generadors de vapor per a la indústria. Ràpidament es va adonar de la importància de les energies alternatives, va anar a ACV i el 1989, quan ja va dissenyar un captador solar per utilitzar l’energia solar.

En aquest sentit, va realitzar un Màster en aprofitament d’energia solar per la universitat Politècnica de Madrid, el primer d’un total de dos, ja que posteriorment va realitzar el Màster en Direcció i Producció per EAE a Barcelona, per millorar les capacitats de lideratge i gestió d’equips.

Va ser el 1990 quan va crear JSS i que comparteix des de l’inici i en l’actualitat amb Mª Luisa Sánchez. Durant aquest període JSS ha crescut realitzant projectes d’instal·lacions des d’habitatges a hotels i seus corporatives d’empreses, passant per equipaments públics educatius, esportius, culturals o judicials dels diferents nivells de l’Administració.

Avui JSS la formem 20 professionals, principalment enginyers i arquitectes especialitzats en diferents àrees de coneixement, als quals cal sumar l’aportació de col·laboradors externs especialistes en temes de telecomunicacions, obra civil i estructura, o en els àmbits fiscal i laboral.