Enginyer Tècnic Industrial Empreses anteriors:

  • Sulzer Sistemes i Instal·lacions
  • Inmaksa
  • Interservies i Tecnologia

Team JSS: Rafael López, experiència i especialització en instal·lacions mecàniques

JSS ofereix una àmplia gamma de serveis en l’àmbit de les instal·lacions, però per poder desenvolupar adequadament el nostre treball precisem tenir en la nostra estructura professionals amb un coneixement molt específic i gran experiència en totes i cadascuna d’elles. Rafael López és el nostre especialista en instal·lacions mecàniques ja que compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Rafael es va incorporar a la nostra companyia fa ja 15 anys. Durant tot aquest temps ha participat activament en el procés d’expansió i creixement de l’empresa, al mateix temps que també creixia la seva carrera professional. Enginyer tècnic industrial en l’especialitat de mecànica, compta amb un gran ventall de cursos de formació.

Va realitzar el curs en ‘Instrumentació, regulació i control aplicats – climatització’ al centre de formació de Sauter, ‘Instal·lacions de gas’ al Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona entre molts altres cursos formatius…

A més, Rafael també té aptituds i capacitats de líder i de gestió d’equip i està acreditat per Aenor com a gestor energètic 500001.