A JSS Efficient Engineering compartim coneixement amb la formació continuada inclosa en la gestió de qualitat ISO 9001 amb visites tècniques a les nostres obres recents com a la seu corporativa de Cuatrecasas

A JSS Efficient Engineering compartim coneixement amb la formació continuada inclosa en la  gestió de qualitat ISO 9001 amb visites tècniques a les nostres obres recents com a la seu corporativa de Cuatrecasas
Seu corporativa de Cuatrecasas

A JSS Efficient Engineering, a banda de ser formadors de les Escoles dels Col·legis Professionals d’Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Enginyers de l’Edificació i ponents en diferents estaments en els àmbits de les instal·lacions, el manteniment, la rehabilitació i l’eficiència energètica, així com, la gestió d’energia; compartim el coneixement entre tots els tècnics que formen el nostre equip, a partir de les experiències viscudes en les obres realitzades on som especialistes i on podem analitzar de forma conjunta solucions innovadores, anàlisis de defectes i solucions a protocol·litzar. Normalment, sempre aconseguim fer copartícips a tots els tècnics en totes les obres, fins i tot en aquelles, en les quals, no han participat activament.

En aquest cas, destacarem la nostra visita a les instal·lacions de l’edifici corporatiu de Cuatrecasas, una firma d’advocats líder amb presència en més de 10 països, propietat de la  societat Diagonal 191. Sens dubte, ha estat una de les nostres obres destacades d’aquest 2016. Es tracta d’un edifici d’oficines, és a dir, d’ús administratiu amb una superfície total de 28.000 m2 que s’ha traslladat al districte tecnològic 22 @ de Barcelona.

En aquesta important obra vam comptar amb la confiança de l’empresa barcelonina GCA Arquitectes. El desafiament que vam haver d’afrontar va ser la incidència en totes les instal·lacions de l’alçada de l’edifici.

Gràcies a la nostra expertesa en aquest tipus d’edificacions, des de JSS Efficient Engineering vam poder ser flexibles en la gestió dels canvis. Durant aquesta important obra, ens vam centrar en la coordinació d’equips multidisciplinaris per donar solucions a l’edifici com a immoble i com a espai viu, en el qual, es produeixen contínuament canvis. Per això, es va comptar amb un equip d’enginyeria per resoldre l’edifici en el seu conjunt i per a la seva implantació posterior. Com a reconeixement a la bona tasca professional, aquest equipament disposa de la certificació energètica A i de la destacada certificació Leed Gold, per seguir criteris de sostenibilitat energètica i emprar les últimes tecnologies. Tot plegat ha convertit la seu corporativa de Cuatrecasas en un edifici de referència en el sector.

 

Coneix en detall tots els nostres projectes i activitats de formació en aquest enllaç. També, pots veure el vídeo de construcció de la seu de Cuatrecasas.