A JSS Efficient Engineering dissenyem projectes d’arquitectura industrial

A JSS Efficient Engineering dissenyem projectes d’arquitectura industrial
Tanatori i Crematori de Viladecans. ALTIMA

L’arquitectura industrial és una branca de l’arquitectura que es dedica a la construcció d’edificis i altres estructures útils per a l’activitat industrial. Els conceptes més destacables d’aquesta arquitectura són: la seva funcionalitat, la seva adopció a les necessitats de treball i la seva importància a l’hora de comprendre el passat cultural de cada país. Així doncs, es pot afirmar que aquest tipus d’arquitectura està especialitzada en la construcció d’edificis i altres estructures destinades a l’explotació industrial.

A JSS Efficient Engineering hem dissenyat i continuem dissenyant projectes propis de l’arquitectura industrial. Com per exemple: les dues noves actuacions en l’àmbit funerari, al Tanatori/Crematori del Litoral a Sant Adrià i la reforma del Tanatori i incorporació de forn crematori de Gavà d’Àltima per donar resposta a les noves necessitats socials de la zona; el gran projecte Marina Barcelona 92, la connexió instal·lacions túnels centre de control Serinyà; Naus al Parc Logístic de La Selva; Instal·lacions túnels i centre de control Tàrrega; Arbora & Ausonia; Instal·lacions túnels Olot-Montagut; Instal·lacions túnels el Bruc; Taller i rentat d’autobusos Estació del Nord; Centre empresarial Nodus; Viver d’empreses (Sant Boi de Llobregat); Actuacions en Nau embotelladora Fontvella i a IMMA – planta de triatge.

Malgrat que el principal objectiu de l’arquitectura industrial és com hem comentat, acollir una activitat industrial, atenint-se a criteris de funcionalitat; cal dir que en aquestes construccions tampoc s’ha de descuidar l’aspecte estètic, ja que, representen la imatge de l’empresa que desenvolupa la seva activitat en el seu interior, representant, per tant, una imatge de marca.

En aquest sentit, des de JSS Efficient Engineering, assessorem els nostres clients en l’elecció de la millor ubicació de la seva empresa o activitat industrial, desenvolupant el projecte en continu diàleg amb ells, a fi d’obtenir l’edifici que millor representi l’activitat i els valors de la companyia en qüestió. En aquest tipus d’arquitectura, també apliquem nous materials i instal·lacions d’estalvi que assegurin edificis sostenibles i energèticament eficients.

 

Coneix en detall tots els nostres projectes d’arquitectura industrial en aquest enllaç.