A JSS Efficient Engineering participem en el nou disseny i en la reurbanització de les infraestructures d’espais públics

A JSS Efficient Engineering participem en el nou disseny i en la reurbanització de les infraestructures d’espais públics
Urbanització Pla de Montgat Veganarcea, SA

A JSS Efficient Engineering hem participat en diferents projectes d’actuació de redisseny de l’espai públic de les ciutats de Barcelona i Rubí per a l’administració local, gestionades per BIMSA o pels propis Ajuntaments. En concret, destacarem les nostres actuacions a la Plaça de Victoria Kent i al carrer Castanyer de Barcelona i a la Plaça Francesc Macià de Rubí.

En els darrers anys, també ens hem encarregat de redissenyar la Plaça de la Constitució a Lleida, la plaça Llibertat a Granollers, la plaça Falguera a Sant Feliu, els carrers i la Plaça Roja a Nou Barris i l’Avinguda Barcelona a Rubí, entre altres espais d’escala reduïda. D’altra banda, cal destacar que hem realitzat la infraestructura de les urbanitzacions de Can Mula a Mollet, el Pla de Montgat i els ARE de Sitges, Manresa i Tortosa, promoguts per l’INCASOL com a actuacions urbanes de  gran escala.

Però això no és tot. També  hem treballat en entorns tan especials com el Zoo de Barcelona, com a assessors en l’àmbit de facility i manteniment global amb projectes concrets com per exemple: el disseny de l’espai on dormen els elefants. En aquest sentit, també cal destacar la nostra intervenció al Castell de Montjuïc amb la reordenació de l’espai exterior i el trasllat del circuit viari de la Guàrdia Urbana. Totes aquestes obres, les vam realitzar en diferents projectes al llarg del temps, comptant amb la gestió de BMS SA.

 

Els nostres projectes d’urbanització i enginyeria civil

Els projectes d’urbanització necessiten una planificació i desenvolupament detallats i concrets que procurin l’obtenció del certificat de qualitat, responent al projecte urbanístic-arquitectònic global. La secció d’enginyeria civil de JSS Efficient Engineering se centra en la integració de tots els processos en matèria de serveis, amb la finalitat d’optimitzar els costos, donar solucions globals i aconseguir que el projecte d’obra tingui els resultats planificats sense desviar-se del pressupost pactat. D’aquesta manera, portem a terme els nostres projectes d’urbanització, tenint en compte: la planificació i estudis bàsics; la redacció dels projectes; el desenvolupament de projectes executius; l’enginyeria de detall; els estudis d’inundabilitat; la direcció d’obra i control de qualitat; la coordinació de seguretat i salut, entre molts altres aspectes.

 

En aquest enllaç, pots consultar tots els nostres projectes.