Arquitectura industrial, l’equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica

Arquitectura industrial, l’equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica
Parc logístic CIM la Selva Girona en col·laboració amb CIMEX SA

A JSS Efficient Engineering som experts en la construcció i la gestió de projectes d’arquitectura industrial

Des de JSS Efficient Engineering desenvolupem tot tipus de projectes propis de l’arquitectura industrial: des de naus de procés, complexos industrials, locals comercials, edificis d’oficines, magatzems, estructures especials, etc. Tot plegat, utilitzant els més avançats programes de càlcul i disseny en 3D, obtenint una visió global del resultat i anticipant els possibles problemes que puguin sorgir, durant la fase de construcció. A més, sempre garantim l’equilibri òptim entre estètica, funcionalitat, cost i termini d’execució.

Malgrat que el principal objectiu de l’arquitectura industrial és acollir una activitat industrial, atenint-se a criteris de funcionalitat; cal dir que en aquestes construccions, tampoc s’ha de deixar de banda l’aspecte estètic, ja que, representen la imatge de l’empresa que desenvolupa la seva activitat en el seu interior, representant, per tant, una imatge de marca. Tot això, sempre ho apliquem als nostres projectes d’arquitectura industrial, com per exemple: 

  • Centre empresarial Nodus Barbera i Viver d’empreses a Sant Boi 
  • Fàbrica d’Arbora Ausonia a Xixona 
  • Planta de triatge a Rubí amb PROSER 
  • Naus al Parc Logístic CIM la Selva amb CIMEX 
  • Instal·lacions elèctriques de protecció d’incendis i de control en Túnels de la B20, Olot Montagut i Sort, etc., amb TYPSA 
  • Túnel de rentatge a l’estació d’autobusos de l’Estació del Nord 
  • MB92 Escar Llicències d’activitats generals i nou Shiplift 
  • Laboratoris Echevarne a Sant Cugat 
  • Incubadora a San Esteban de Literas

A més, des de JSS Efficient Engineering, assessorem els nostres clients en l’elecció de la millor ubicació de la seva empresa o activitat industrial, desenvolupant el projecte en continu diàleg amb ells, a fi d’obtenir l’edifici que millor representi l’activitat i els valors de la companyia en qüestió. En aquest tipus d’arquitectura, també apliquem nous materials i instal·lacions d’estalvi que assegurin edificis sostenibles i energèticament eficients.

En definitiva, a JSS entenem l’arquitectura com l’art de projectar i construir edificis, sempre intentant oferir la millor solució constructiva, amb criteris de racionalitat i aplicant solucions que combinin la coherència amb l’entorn i la satisfacció del client. En aquest enllaç, pots consultar tots els nostres projectes d’arquitectura industrial.