ALLÒ QUE ENS DEFINEIX

Experiència de 25 anys en el sector:  JSS es va fundar el 1990. Durant més de 25 anys hem pogut desenvolupar un gran coneixement del sector i una metodologia pròpia, basada en treure el màxim rendiment a cada idea. La nostra experiència, tenacitat i constància són presents a cadascun dels nostres projectes.

Servei personalitat: Cada client té unes necessitats molt concretes i a JSS treballem per formar una relació colze a colze amb ell. El client és per a nosaltres el protagonista del projecte i del resultat, però també és part del procés per fer-lo realitat. Aquesta relació és clau per assegurar el resultat més òptim possible.

Professional altament qualificat: A JSS estem molt orgullosos de la curosa selecció del nostre grup de treball. Els nostres professionals estan altament qualificats i compromesos. A més, combinen la seva activitat a l’empresa amb la docència, fet que els permet estaren un procés de constant actualització i al corrent de les noves tècniques i tecnologies que s’apliquen al sector de l’enginyeria d’instal·lacions i de la construcció.

Qualitat i Innovació: SI hem crescut al llarg d’aquests anys, és perquè cada projecte en el qual hem treballat l’hem considerat com una oportunitat de millora i d’innovació. La nostra actitud és la d’oferir sempre solucions d’una qualitat excel·lent i inventives. En aquest sentit a JSS disposem de les certificacions de qualitat de més alt nivell, l’ISO 9001, la certificació internacional SGE 900, la de Protecció i Seguretat o la d’Auditors Energètics.

Eficiència Energètica: A JSS estem molt conscienciats amb el medi ambient. És per això que totes les nostres actuacions busquen aconseguir el màxim nivell d’eficiència energètica. Per a nosaltres l’eficiència energètica d’un edifici, empresa o equipament és una contribució a la sostenibilitat del nostre entorn i, alhora, un factor d’estalvi econòmic de primer ordre per al nostre client.

Vols més informació


Av. de la Riera de Cassoles 43-45
Àtic 2 i 3
08012 Barcelona

932 175 051
jss@coac.es