PROJECTE A PROJECTE

JSS és una enginyeria que va néixer a Barcelona l’any 1990 formada en l’actualitat per Francesc Juncosa i M. Lluïsa Sánchez i assistits en la direcció general per Francesc Martínez.

Durant 30 anys JSS ha desenvolupat amb èxit  un gran nombre de projectes d’enginyeria d’instal·lacions.

Cada projecte ha estat per a nosaltres un repte i, alhora, un apassionant estímul.

I cada nou client, l’oportunitat de compartir, colze a colze, la màgia de convertir en realitat una idea, un nou projecte.

Ho hem fet en projectes d’enginyeria d’instal·lacions urbanes i d’edificació. En el terreny industrial i en el d’obra civil. En edificis privats i equipaments de serveis públics.

Hem crescut fent des d’habitatges fins a hotels i seus corporatives d’empreses, passant per equipaments públics educatius, esportius, culturals o judicials dels diferents nivells de l’Administració.

Avui JSS està format per 20  professionals, principalment enginyers i arquitectes especialitzats en diferents àrees de coneixement, als quals hem de sumar l’aportació de col·laboradors externs especialistes en temes de telecomunicacions, obra civil i estructura, o en els àmbits fiscal i laboral.

Hem crescut treballant projecte a projecte.

I és així, treballant projecte a projecte, com volem continuar prestant els nostres serveis d’enginyeria.

Perquè concentrar totes les nostres energies, coneixements, professionalitat i experiència en encertar i finalitzar amb èxit el projecte que el client vol compartir amb nosaltres és la nostra manera d’entendre la nostra professió i la nostra empresa.

No en coneixem cap altra.

Vols més informació


Av. de la Riera de Cassoles 43-45
Àtic 2 i 3
08012 Barcelona

932 175 051
jss@coac.es