JSS segueix actualitzant-se amb la incorporació de dos nous professionals

Per tal d’oferir les millors solucions possibles als nostres clients l’equip de JSS se segueix actualitzant, incorporant talent contrastat perquè els nostres projectes tinguin més èxit. Darrerament a JSS hem tingut dues noves incorporacions: Alberto Enciso director de producció i Alícia Marcillas, arquitecta especialista en eficiència energètica.

L’Alberto, ha desenvolupat la seva carrera professional dins d’una coneguda i gran empresa, San José Enginyeria i Construcció Industrial, GRUP SAN JOSE, on ha anat escometent diverses funcions de responsabilitat, fins a assumir la Direcció de Producció i Manteniment de l’oficina de Catalunya. A JSS, hem tingut la fortuna que l’Alberto vulgui continuar el seu desenvolupament professional dins de la nostra companyia, on podrà aportar tota la seva experiència en aquest camp.

Per altra banda, l’Alícia és arquitecta superior amb més de 15 anys d’experiència basada en el disseny i construcció d’edificis i en conseqüència en l’obtenció de la màxima eficiència energètica. Va realitzar postgrau a la Universitat d’Oxford Brookes, relatiu a Energy Efficient Building. El coneixement en aquest camp de Alícia, així com el de la resta del nostre equip tècnic, ens proporciona una gran solvència en assessorar en Certificació d’Avaluació de la Sostenibilitat, LEED i BREAM en incloure instal·lacions d’energia renovable en tots els nostres projectes.

Podeu consultar el nostre equip al següent enllaç.