JSS, responsable de l’enginyeria d’instal·lacions del futur Hotel Melià 5* al carrer Casp 13 de Barcelona

JSS Efficient Engineering participa juntament amb BCN Actual, OUA i Fitarq Arquitectes en la construcció d’un Hotel Melià 5* al carrer de Casp número 13, entre el passeig de Gràcia i el carrer Pau Claris de Barcelona. Es tracta d’un hotel de cinc estrelles que s’està construint en un espai en el qual anteriorment hi havia un immens edifici que albergava el Teatre Novedades i l’Hotel Barcelona. Amb set plantes i 164 habitacions, l’hotel de la marca de luxe que gestiona el grup Melià comptarà a més amb un pàrquing subterrani de 478 places, establiments comercials a peu de carrer i una illa enjardinada que estarà oberta al públic en horari diürn.

Propietat d’Actual Capital Advisors, a l’immoble conviuran la cadena balear, que ocuparà les set plantes superiors, Zara, que disposarà de dues plantes a compartir amb altres comerços, i un aparcament subterrani de quatre nivells.

La inversió del grup Actual Capital Advisors puja a 61,5 milions d’euros i l’execució de les obres no finalitzarà abans de 2019-2020.

La fase inicial del projecte va implicar l’enderrocament d’un hotel abandonat sense malmetre la veïna Casa Rocamora, un immoble neogòtic construït entre 1914 i 1917.

A JSS hem treballat també en l’enginyeria d’instal·lacions d’altres projectes hotelers com l’Hotel 5 estrelles d’Hotusa a Sevilla juntament amb GCA Arquitectes, la remodelació integral del Parador d’Aiguablava també amb GCA Arquitectes, l’Hotel de 4 estrelles a l’antic edifici de Henkel a Barcelona per a MIREF i amb GCA Arquitectes, la rehabilitació integral de l’Hotel Regència amb Laia Vives Arquitectes, un Aparthotel a Sant Cugat del Vallès amb Europa-Center, l’Hotel Ilunion Auditori de Barcelona o un hostel al carrer Bergara 3 de Barcelona.