JSS Efficient Engineering participarà en el 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions organitzat per l’ACI

El pròxim 5 de novembre se celebrarà a Barcelona, concretament al World Trade Center, el 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions organitzat per l’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI). L’esdeveniment neix amb l’objectiu de generar un nou espai d’intercanvi de coneixement i experiència que es converteixi en referent per als consultors d’instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l’edificació.

JSS Efficient Engineering no faltarà a aquesta cita com a membre fundador i tindrà l’oportunitat de realitzar una ponència dins aquest entorn on confluiran les darreres tendències d’un sector cada vegada més tecnològic, avantguardista i innovador. Mª Lluisa Sanchez Romero, Sòcia i Directora Comercial i Financera de JSS, exposarà com aconseguir que una enginyeria sigui, més enllà de projectes apassionants i innovadors, una empresa de serveis eficient i molt rendible.

La primera edició del CEI comptarà amb 3 sales amb una capacitat total de fins a 300 persones. Durant tot el dia es programaran conferències i taules de debat. El congrés oferirà tres espais diferents que tractaran una tipologia específica de contingut: l’espai Innovem (les darreres solucions tecnològiques més innovadores); l’espai Millorem (les eines útils relacionades amb la gestió empresarial, la gestió d’equips i la retenció del talent); i, finalment, l’espai Avancem (anàlisi de tendències i evolució del disseny d’instal·lacions i de l’edificació en general).

També s’habilitarà l’espai Compartim, una sala diàfana amb vistes al Port de Barcelona, que acollirà la zona d’exposició i restauració amb més de 15 estands dels principals fabricants del sector, una zona reservada per als mitjans de comunicació especialitzats i una altra de descans i Networking.

Des de JSS us convidem a assistir a aquest esdeveniment que de ben segur es consolidarà com a punt de trobada i generació de negoci del món de l’edificació.