JSS Eficient Engineering participa en la nova Residència Assistida de 99 places de Sant Adrià del Besòs, amb B\TA Arquitectes

JSS està desenvolupant una nova residència assistida de 99 places en Sant Adrià del Besós, treballant conjuntament amb B\TA Arquitectes, uns referents en el sector especialitzats a crear entorns per millorar les condicions de vida de persones amb dependència.

Gràcies als viatges europeus de Marc Trepat Carbonell, soci de l’arquitectura, estudiant el sector va implementar un nou concepte: les unitats de convivència. Inspirat en les residències nòrdiques, estan distribuïdes en unitats relativament petites. Cada unitat té de 8 a 20 places.

D’aquesta manera, s’aconsegueix reduir l’excés d’estímuls de les persones amb demència i s’aconsegueix aconseguir un entorn més similar a un habitatge particular. Es tracta d’edificacions que milloren el benestar de les persones, aconseguint també millorar les condicions dels treballadors.

L’actitud de JSS és la de sempre aprofundir en tots els usos existents per poder oferir les millors solucions possibles als nostres clients. Aplicant sempre els coneixements tècnics en la sintonització de les instal·lacions i simplificant al màxim totes les tasques de manteniment. Innovació i qualitat en totes i cadascuna de les decisions tècniques.

Amb aquesta experiència, hem participat últimament amb Geriàtric Sau i l’arquitecte José Luís Sanz en una nova residència assistida per 153 persones a Palma de Mallorca que començarà a construir pròximament.

De la mateixa manera hem participat en:

  • Residència Geriàtrica Carmelites a Sant Feliu de Llobregat
  • Residència de Disminuïts Psíquics a Sant Cugat del Vallès
  • 57 domicilis amb serveis per a la gent gran a Sant Cugat
  • 65 domicilis amb serveis per a la gent gran en Plaça Layetana
  • Centres de dia de gent gran amb Acció Social
  • Residència per a discapacitats i Centre de Dia en Bagursa