JSS, EN UNA MASTERCLASS SOBRE LA COL·LABORACIÓ EN EL PROCÉS DE DISSENY EN BIM D’UN EDIFICI AL 22@ DE BARCELONA

JSS participarà en una masterclass el dimecres 12 de juny a les 18h que es centrarà en abordar la col·laboració entre els diferents agents durant el procés de disseny amb metodologia BIM. Tot plegat agafant d’exemple un edifici d’oficines ubicat al carrer Àlaba 111 de Barcelona, al 22@, el districte que concentra les empreses més innovadores de la ciutat, així com els centres d’investigació i de transferència tecnològica més reconeguts.

A la masterclass, dirigida pel Director del Màster Internacional Construction Project Management de Zigurat Ignasi Pérez Arnal, es posarà èmfasi en com la col·laboració entre els diferents agents involucrats en un projecte constructiu és essencial per assolir un disseny òptim i una qualitat adequada. De fluxos col·laboratius parlaran els participants del projecte: promotor (La Llave de Oro), arquitectura (Batlle & Roig, Antia Rodríguez), estructura (STATIC Ingeniería, Juanjo Roldán), instal·lacions (JSS Efficient Engineering, David Muñoz), medicions (Tècnics G3, Rafael Capdevila).

David Muñoz, BIM Manager a JSS Efficient Engineering, destaca que “s’hauria de millorar la comunicació i fixar uns requisits bàsics al començar un projecte perquè tots els agents que hi participem puguem utilitzar la informació de manera útil i senzilla. Per això disposem de la metodologia BIM amb l’inconvenient que si no s’utilitza de manera correcta pot ser una arma de doble tall”.  

Pots inscriure’t a la masterclass “Projecte 22@ a Barcelona: Col·laboració entre els diferents agents en el procés de disseny en BIM del projecte d’un edifici” en aquest enllaç