JSS està finalitzant les obres del projecte industrial més emblemàtic: El centre industrial i tecnològic d’incubació més modern del sud d’Europa per Aviagen SAU a San Esteban de Litera

El centre insdustrial i tecnològic d’incubació més modern del sud d’Europa ja està a punt per començar les operacions. JSS ha treballat conjuntament amb Masala en aquest projecte per la multinacional americana Aviagen SAU que destaca per l’alta tecnologia i complexitat. El CEO de JSS, Francesc Juncosa, ha actuat com a Project Management Global, dissenyant i implementant instal·lacions d’alt valor tecnològic. Per altra banda, Masala s’ha encarregat de la part constructiva i estructural.

Francesc Juncosa ha pogut aplicar tot el seu ampli coneixement així com la seva experiència per liderar un projecte on l’enginyeria aporta un valor afegit, en un dels mercats estratègic per JSS en els propers anys. A més a més, el director general de JSS Engineering, Francesc Martínez, ha participat activament en les tasques de gestió global i hem comptat amb l’ajuda de Mònica Cendra, en tasques de suport tècnic.

Gràcies a la metodologia de JSS, els responsables del projecte poden transmetre a la perfecció tots els detalls a la resta de components de l’equip tècnic, que aporten el seu granet de sorra perquè el projecte pugui tirar endavant, aportant solucions de qualitat.

Un dels punts on JSS va participar més activament va ser en l’elecció de l’emplaçament de la fàbrica. San Esteban de Litera ofereix unes excel·lents condicions de bioseguretat, pel que fa a la prevenció de riscos i infeccions derivades de l’exposició d’agents potencialment infecciosos.

A continuació podreu veure un vídeo del projecte.

Recordeu que també podeu veure el vídeo ‘Converses JSS’, on el CEO Francesc Juncosa i el director general, Francesc Martínez, expliquen totes les actuacions que JSS ha desenvolupat a la incubadora.