JSS ha participat en la construcció d’un nou Hotel 1882 que destaca per la seva sostenibilitat a l’antic edifici Henkel conjuntament amb un gran equip

JSS agraeix a GCA Arquitectes i a Tag Management la confiança per haver pogut participar en aquest projecte: la construcció d’un nou hotel 1882 situat a l’antic edifici Henkel de Barcelona en una situació privilegiada de Barcelona amb vistes a la Sagrada Família. Ha estat el treball conjunt de tots els actors, que han treballat amb extrema professionalitat, tant la propietat (Meridià Capital), l’explotador (Izaka) com la DEO (Belart + PGI).

Ha estat gràcies a aquest treball en equip que l’edificació ha pogut gaudir la certificació LEED Gold, emesa per Deerns.

La dificultat d’un projecte complex amb molts interlocutors i els inconvenients habituals de terminis que generen les  companyies de serveis han tensionat el planning de forma extrema  i ha estat la màxima implicació de tots inclosa la constructora Sorigué i la instal·ladora Acciona les que han permès aconseguir-ho. L’interiorisme de l’equip Lázaro Rosa Violan ha completat les zones comunes amb una insuperable imatge de qualitat.

JSS aprèn d’allò que és millorable  en cadascun dels processos, entenent que darrere de cada èxit hi ha l’oportunitat de corregir allò que no ho ha estat, per tal que en la propera actuació es pugui superar inclús en les condicions més desfavorables.

En el següent enllaç podeu trobar més informació sobre el projecte, que ha estat reconegut per la seva sostenibilitat al concurs Rethink Hotel 2017, que ha premiat a l’edifici amb un reconeixement honorífic al millor projecte en sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya.