JSS: Integració racional de l’eficiència energètica

A JSS estem molt conscienciats amb el medi ambient. És per això que totes les nostres actuacions busquen aconseguir el màxim nivell d’eficiència energètica, sempre en permanent contacte amb els clients per complir els seus objectius.

De la mateixa manera, intentem implementar energies renovables, com l’energia solar tèrmica per produir aigua calenta sanitària en ús domèstic o industrial, calefacció a baixa temperatura amb sòl radiant i refrigeració amb equips d’absorció. També utilitzem l’energia geotèrmica i biomassa.

La nostra experiència en l’àmbit de les instal·lacions sostenibles ens converteix també en assessors per tramitar les diferents certificacions d’avaluació de la sostenibilitat, com LEED i BREEAM. 

D’una banda, LEED, és un sistema de classificació americà que valora l’edifici en cinc àrees principals: emplaçament sostenible, eficiència en l’ús de l’aigua, mesures d’eficiència energètica i energies renovables, ús de materials i recursos naturals i qualitat de l’ambient a l’interior dels edificis.

D’altra banda, BREEAM, un sistema anglès usat internacionalment avalua els edificis segons un sistema de crèdits agrupats en 9 categories principals, identificant i premiant aquelles mesures que contribueixin al benestar dels ocupants i la protecció del medi ambient, per concedir finalment 5 nivells de certificació: Aprovat, Bé, Molt bo, Excel·lent i Excepcional.

Per a nosaltres l’eficiència energètica d’un edifici, empresa o equipament és una contribució a la sostenibilitat del nostre entorn, un factor de prestigi i modernitat així com un element d’estalvi per al nostre client o promotor.

Alguns exemples d’aquestes actuacions són la façana fotovoltaica a l’IES Maria Espinalt de Soria & Quintana , utilització del sistema de xarxa de refrigeració urbana ( Distriheatring) amb Tub verd en habitatges i a l’Escola Angeleta Ferrer de Mataró, Districlima al edifici de Cuatrecasas a Barcelona així com Ecoenergies amb Habitatges al barri de Marina de Barcelona