JSS PARTICIPA A LA CONFERÈNCIA BIOECONOMIC LEED® SOBRE CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

Amb els objectius d’exposar, difondre i aportar una visió global, innovadora i d’avantguarda sobre el desafiament mediambiental en la Construcció Sostenible, l’Economia Circular i la cura del Medi Ambient, aquest proper divendres dia 1 de febrer tindrà lloc a l’Hotel Barcelona 1882 la VI Conferència BioEconomic® Certificació LEED®.

El programa de la jornada, que tindrà lloc de 09:00h a 13:15h, s’estructura en funció de temes considerats clau per a la nostra economia actual i de futur: Turisme Sostenible, Economia Circular, Construcció Sostenible i Eco Mobilitat.

Els assistents podran conèixer les novetats en aquests sectors, compartir experiències i conèixer la filosofia de l’Hotel Barcelona 1882, el primer a la Península Ibèrica en procés d’obtenir el Certificat LEED® Gold. LEED© (Leadership in Energy & Environmental Design) és el programa de certificació d’edificis sostenibles més prestigiós del món, que reconeix l’excel·lència en estratègies i pràctiques constructives d’edificis de nova construcció, rehabilitació o en fase d’ús.

La sòcia fundadora i directora financera i comercial de JSS Efficient Engineering Mª Lluïsa Sánchez intervindrà per parlar de les instal·lacions en hotels, tractant el passat, present i futur en l’eficiència i la sostenibilitat.

JSS ha participat en la construcció de l’Hotel Barcelona 1882 situat en l’antic edifici Henkel de Barcelona al carrer Còrsega 482 de Barcelona. L’hotel acaba de rebre un dels guardons de la IV edició de Re Think Hotel entregats a Fitur 2018, concretament en la categoria TS Media, com a millor projecte en sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya. El premi reconeix la seva destacada contribució al canvi de paradigma en el sector hoteler, aportant solucions globals basades en criteris de sostenibilitat de l’edifici.

Consulta el programa de la VI Conferència BioEconomic® Certificació LEED® aquí i inscriu-te gratuïtament en aquest link