JSS participa en la rehabilitació de La Casa de l’Aigua

Un dels projectes on JSS ha utilitzat la seva experiència i especialització en l’àmbit de les instal·lacions ha estat la rehabilitació de l’edifici conegut com ‘La Casa de l’Aigua’, al barri de la Trinitat Nova al districte de Nou Barris. En aquest projecte hem treballat conjuntament amb Seguí Arquitectura i BIM/SA per oferir la millor solució possible.

L’antiga estació de distribució d’aigües de la ciutat ha estat convertida en un equipament públic on es poden celebrar actes de ciutat oberts a tothom, aprofitant l’alt valor del patrimoni i una ubicació privilegiada. Les edificacions són d’estil modernista i tenen un alt valor arquitectònic

En els últims anys JSS ha desenvolupat una experiència molt important en projectes de rehabilitació, participant en edificis emblemàtics de la ciutat. Es tracta de donar un altre ús a un edifici sense que perdi l’essència. És per això que les instal·lacions d’aquests projectes s’han de renovar totalment, adequant-se a la normativa vigent i  millorant l’eficiència energètica i els materials utilitzats.

En aquest sentit hem millorat la il·luminació interior i adequat l’edifici a les normes de seguretat. En el projecte també s’inclou la remodelació dels dipòsits d’aigua. La Casa de l’Aigua es va construir el 1917 i va deixar de funcionar el 1989.