JSS participa en l’edificació de projectes d’habitatges a Volpelleres (Sant Cugat)

Un dels àmbits on JSS està desenvolupant més projectes és al residencial, treballant de la mà del promotor i dels estudis d’arquitectura per oferir uns habitatges amb unes condicions immillorables per a viure-hi.  A Volpelleres, a Sant Cugat, estem treballant amb Batlle i Roig per Neinor a una promoció de 79 pisos, amb Musquera Arquitectura per una altra promoció de Neinor i amb Rodon Arquitectes per Building Center, on estem desenvolupant les instal·lacions d’un bloc de pisos a Can Bellet.

Aquests projectes d’habitatges estan dissenyats utilitzant la metodologia BIM, que permet veure en tres dimensions una aproximació molt exacta de com serà el resultat final. Això és especialment útil per detectar possibles errors que poden sorgir en el procés de la construcció, per corregir-los, evitant pèrdues de temps i de diners. JSS s’encarrega del disseny i visualització de les instal·lacions mitjançant el BIM.

A més, JSS segueix la metodologia BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), que permet mesurar el grau de sostenibilitat ambiental de les edificacions. Es tracta d’un sistema de punts molt senzill i transparent que avalua les diferents característiques dels edificis. JSS treballa sempre per aconseguir la màxima qualificació possible, conjuntament amb tots els actors que intervenen en el procés d’edificació.