JSS realitza l’enginyeria d’instal·lacions d’un altre edifici d’oficines al 22@, al carrer d’Àlaba 111 utilitzant el BIM i amb certificació LEED

JSS Engineering està treballant en el desenvolupament del projecte d’enginyeria d’instal·lacions d’un nou edifici d’oficines que s’edificarà a Barcelona, a la zona del 22@. L’edificació, dissenyada per BATLLE & ROIG Architects, un referent en edificacions d’aquest tipus busca el màxim nivell de sostenibilitat, i té l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell en la certificació LEED (Leadership in Energy & Enviromental Design), treballant conjuntament amb 3EA CONSULTORIA. 

Una altra de les característiques d’aquest projecte és el bon treball en equip, que està format de forma multidisciplinar per una propietat molt experta i professional en el seu àmbit, incorporant referents en la DEO com G3 que realitzen també les tasques  de  Quantity Surveyors,  i Ferrés Arquitectes en el desenvolupament de Façana.

En el projecte d’aquesta edificació, el BIM s’utilitza com a eina consolidada per tot l’equip. Liderat pels arquitectes, serà un instrument fonamental en tota la fase del projecte i obra, aprofitant totes les possibilitats reals que aporta al procés de construcció.

Cada cop són més les promotores que aposten per localitzacions com el 22@, que en els últims anys s’ha convertit en un hub tecnològic,  on s’hi instal·len moltes seus corporatives.

Un cop més, l’experiència i professionalitat de JSS ens permeten treballar en espais d’aquestes característiques, d’una importància i dimensions molt elevades, incorporant l’expertisse en les instal·lacions en general i en el 22@ en particular.