JSS realitza l’enginyeria d’instal·lacions d’un nou edifici d’oficines de més de vint plantes al 22@

JSS Engineering està treballant en el desenvolupament del projecte d’enginyeria d’instal·lacions d’un nou edifici d’oficines de més de vint plantes que s’edificarà a Barcelona, a la zona del 22@. L’edificació, dissenyada per GCA Architects, busca el màxim nivell de sostenibilitat, i té l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell en la certificació LEED (Leadership in Energy & Enviromental Design) i la certificació WELL.

Una altra de les característiques d’aquesta edificació és que serà autosuficient energèticament. Mitjançant la instal·lació de panells solars captarà prou energia per a fer funcionar tots els equipaments que s’instal·laran a l’interior.

La certificació LEED és un sistema de certificació sostenible desenvolupat pel Consell de la Construcció Verda d’Estats Units (US Green Building Council) que reconeix les edificacions que incorporen l’eficiència energètica, l’ús d’energies alternatives i la millora de qualitat ambiental interior.

Per altra banda, també serà un dels primers edificis amb certificació WELL a Barcelona, la primera certificació del món centrada exclusivament en la salut i el benestar de les persones. La principal característica de WELL és que en comptes de centrar-se en la relació dels edificis i del medi ambient, ho fa en la relació entre l’edificació i els seus ocupants, buscant millorar la qualitat de vida de les persones.

Cada cop són més les promotores que aposten per localitzacions com el 22@, que en els últims anys s’ha convertit en un hub tecnològic i ha atret  moltes start-ups i grans empreses del sector.

Un cop més, l’experiència i professionalitat de JSS ens permeten treballar en espais d’aquestes característiques, d’una importància i dimensions molt elevades, incorporant criteris de sostenibilitat.