JSS realitza el projecte d’instal·lacions i la direcció d’obres dels nous laboratoris Echevarne de Sant Cugat

JSS ha participat molt activament en la construcció d’un nou edifici per Laboratoris Echevarne conjuntament amb OUA Group, que compta amb tres plantes subterrànies amb 7.229 m2 d’aparcament i magatzems de 5.730 m2 . Es tracta d’un edifici multifuncional on JSS ha hagut de trobar la millor solució pels diferents usos de les habitacions i laboratoris.

En aquest edifici amb una superfície total de més de 17.000 m2 hem sigut responsables d’adequar les instal·lacions als clients i a solucionar les diferents incidències, és a dir, comissionings. Gràcies als comissionings es pot constatar el compliment dels requisits de l’obra, assegurant la verificació que els sistemes d’instal·lació són adequats.

‘Laboratorios Echevarne’ és una empresa referència dins l’àmbit espanyol en els anàlisis clínics, la innovació tecnològica i l’anatomia patològica. Es tracta d’una empresa molt especialitzada i que requereix d’instal·lacions molt específiques de l’àmbit sanitari, on les regulacions encara són més estrictes.

Gràcies a l’experiència de JSS en sales blanques i tota mena d’equipament sanitari hem pogut desenvolupar satisfactòriament el projecte d’instal·lacions.