La directora comercial de JSS, Mª Lluïsa Sánchez, farà de jurat als prestigiosos Premis Catalunya Construcció

La fundadora de JSS Engineering i directora comercial i financera de l’empresa, Mª Lluïsa Sánchez, ha estat designada com a membre del jurat de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció, la gala del sector de l’edificació més important de Catalunya.

En aquesta edició  94 candidatures optaran als premis amb les categories de Direcció en l’Execució de l’Obra, Innovació en la Construcció, Direcció Integrada de Projecte, Coordinació de Seguretat i Salut, Innovació en la Construcció, Intervenció en Edificació Existent i Treball de Final de Grau, a més del Premi Especial a la Trajectòria Professional.

Els premis, organitzats pel CAATEEB, es donaran a conèixer el dimecres 27  de juny a una gala especial que tindrà lloc al Paraning de la Universitat de Barcelona.

A més de Mª Lluïsa Sánchez, el jurat de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció estarà format per Josep Maria Forteza, arquitecte tècnic i project manager; Eduard Gascón, arquitecte; Josep Camps, arquitecte tècnic; Natàlia Crespo, arquitecta tècnica i coordinadora de seguretat; Valentí Julià, arquitecte tècnic i gerent de la constructora SEROM; i Jordi Gosalves, president del CAATEEB i alhora president del jurat.