La Fundació Universitària del Bages incorpora centres de simulació amb la col·laboració de SEEMSREAL. JSS Efficient Engineering col·labora amb Manciñeiras & Parés Arquitectes en aquest procés

JSS ha participat en el disseny inicial i posterior rehabilitació de la Clínica Universitària, remodelant l’edifici CTM i rehabilitant l’Antic escorxador de Manresa, que ha finalitzat la primera fase aquest octubre.  La incorporació d’aquests centres de simulació són un altre dels equipaments específics on JSS pot oferir sol·lucions en enginyeria d’instal·lacions creatives i fiables.

Per a realitzar aquesta implementació JSS ha treballat en estreta col·laboració amb SEEMSREAL i Manciñeiras & Parés Arquitectes, per tal d’oferir una sol·lució que s’adaptés a les necessitats dels clients. JSS és conscient que cada projecte és únic i per això sempre treballa en positiu i amb la voluntat de sumar.

Pioners en simulació clínica a Catalunya

La FUB està en estreta col·laboració amb la Universitat de Vic, que compta amb el centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic, un programa pioner en simulació clínica a Catalunya.

 La simulació és una eina pedagògica d’aprenentatge i avaluació basada en la pràctica reflexiva-experiencial que suposa una transformació profunda de la manera d’entendre la formació dels professionals de la salut. Amb aquest projecte, la FUB es converteix en un centre formatiu pioner en simulació clínica a Catalunya. En els espais de simulació es recrea una situació molt simular a la real (habitació d’hospital, consulta, box d’UCI …) però segura tant per al pacient com per al professional.

Es tracta d’una eina importantíssima per a millorar la formació dels professionals de la salut, i a JSS Engineering ens sentim orgullosos d’aportar el nostre gra de sorra en aquest projecte.