Tot preparat perquè aquest estiu comenci la producció de la incubadora de San Esteban de Litera, amb instal·lacions de JSS

Tot preparat perquè aquest estiu comenci la producció de la incubadora de San Esteban de Litera, amb instal·lacions de JSS
Incubadora de San Esteban de Litera

La urbanització i les instal·lacions interiors de la nau de la multinacional Aviagen estan a punt de finalitzar, de tal manera que s’espera que aquest estiu pugui començar l’activitat de la incubadora d’ous industrial més moderna d’Europa.

La nau, de quasi 6.000 metres quadrats ocuparà a 40 treballadors de manera directa, tot i que s’espera que la seva repercussió al territori mitjançant la creació de nous llocs de treball sigui superior.

Un dels punts on JSS va participar més activament va ser en l’elecció de l’emplaçament de la fàbrica. San Esteban de Litera ofereix unes excel·lents condicions de bioseguretat, pel que fa a la prevenció de riscos i infeccions derivades de l’exposició d’agents potencialment infecciosos.

La multinacional invertirà a San Esteban de Litera més de 9 milions d’euros, el que permetrà millorar les infraestructures tècniques d’incubació. L’empresa subministrarà ous al mercat espanyol, portuguès i marroquí.

Recordeu que podeu veure el vídeo ‘Converses JSS’, on el CEO Francesc Juncosa i el director general, Francesc Martínez, expliquen totes les actuacions que JSS ha desenvolupat a la incubadora.