VÍDEO: L’EXPERIÈNCIA PADE 2019 A L’IESE. ZIP ZAP SOCIAL

JSS llança un video realitzat per Zip Zap Social amb el qual vol transmetre el viatge viscut per l’estudiant del PADE 2019 (Novembre 2018-Maig 2019) a l’IESE, Programa d’Alta Direcció d’Empreses que acaba de finalitzar amb èxit la sòcia de JSS Efficient Engineering Mª Lluïsa Sánchez.

 

L’objectiu és compartir amb la resta de companys l’experiència viscuda, així com agrair a l’institució i als professors la seva inestimable ajuda. Al vídeo es busca traslladar la dimensió del repte i la decisió de cursar un PADE, recordar què és l’IESE i quins són els seus valors, l’excel·lència en els seus programes executive i la seva experiència de 60 anys.

 

La metodologia de l’IESE és múltiple: activa, experiencial i de simulació. També es plasma el mètode del cas i les seves fases: la informació objectiva, l’anàlisis de les causes, la definició del problema, les alternatives i el pla d’acció.

 

En definitiva, ser alumni, seguir formant-se, pertànyer a la família IESE i compartir experiències meravelloses amb persones excepcionals. The end of the beginning.